Kategori: Hotel og rejser

Oplev Formel 1 rejse på en ny måde med privatfly fra Private Jet Partner

Oplev Formel 1 rejse på en ny måde med privatfly fra Private Jet Partner

Når du skal planlægge rejser for en større gruppe mennesker, kan det være langt lettere at det foregår med privatfly. Hos Private Jet Partner tilbyder de netop denne mulighed, og kan også hjælpe med at arrangere forskellige arrangementer, som blandt andet Formel 1 rejse, jagtrejser og sportsholdsrejser.

LÆS MERE LÆS MERE

Find fjeldski og snesko til gode priser her

Find fjeldski og snesko til gode priser her

Der er forskellige måder at holde ferie på, men det er uden tvivl en god ide, hvis du vælger noget, der giver dig mulighed, for at bevæge dig, samt opleve noget helt fantastisk samtidigt. Det kan du med nordiskfriluftskompani.dk, der blandt andet arrangerer ture med fjeldski og snesko, i vildmarken i både Norge og Sverige.

Fjeldski er en super fed udfordring

Ikke alle ønsker at sidde hjemme og slappe af i ferien, eller tage til varme lande og ligge ved stranden. For dig der elsker vinter, sne og mangler en udfordring, vil fjeldski være det helt oplagte valg. Hos Nordisk Friluftskompani, vil du have mulighed, for at komme til Norge eller Sverige, og nyde den vilde natur, i de flotte hvide farver. Det er noget af en udfordrende tur, der kræver du er i god kondition. Det er uden tvivl det ideelle valg, for enhver der har brug for der sker noget, og for at kunne opleve en natur, du går glip af til hverdag. Er det lige noget for dig, så vil Nordisk Friluftskompani, være det rette sted at besøge.

Snesko i gode materialer

Den danske natur er flot, men der er noget helt unikt og fantastisk over de lange distancer du finder i Sverige, hvor der ikke går mange mennesker. Ønsker du at få en anderledes og udfordrende oplevelse, så bør du tage ud i vildmarken med snesko sammen med Nordisk Friluftskompani. Snesko er ikke noget vi er vant til i det danske, men de er lette at gå med, og giver dig og gruppen mulighed, for at komme ud i det uberørte fjeld. Det er en tur der er tiltænkt dig, der ønsker at stifte bekendtskab med at vandre i sneen. Det er en helt anderledes udfordring, men med snesko vænner du dig hurtigt til det, og du vil have nogle fantastiske dage, i den svenske natur sammen med Nordisk Friluftskompani.

Flyv med Danmarks største luftballon i både Jylland og på Sjælland

Flyv med Danmarks største luftballon i både Jylland og på Sjælland

Går du med en drøm om at komme op i Danmarks største luftballon, så tilbyder DreamBalloon ballonflyvning på Sjælland og luftballon i Jylland til super gode priser. Besøg dem her på linket www.dreamballoon.dk og find deres spændende tilbud på ballonflyvning på Sjælland og luftballon i Jylland, så du kan komme op i skyerne med Danmarks største luftballon.

LÆS MERE LÆS MERE

Juleture med Ans Rejser til Berlin på 3 og 4 dage

Juleture med Ans Rejser til Berlin på 3 og 4 dage

Julen fejres over hele verden og det gælder selvfølgelig også Danmark. Derfor er det blevet tid til juleture og julemarkeder med lækker julemad og julehjerter. Det er noget som Ans Rejser gerne sørge for. Rejsebureauet har et stort udbud af julerejser og en stor del af dem går til Tyskland, med god julemad og julemusik.

LÆS MERE LÆS MERE

Rejser til Færøerne, Toscana og Frankrig med Kulturrejser Europa

Rejser til Færøerne, Toscana og Frankrig med Kulturrejser Europa

Europa gemmer på mange unikke oplevelser, som venter på at blive udlevet. Rejser til Færøerne og rejser til Toscana byder på smukke naturoplevelser, hvor rejser til Frankrig byder på romantiske momenter. Kulturrejser Europa kan tage dig med til alle destinationerne, og sørge for at du får den bedst mulige rejse.

LÆS MERE LÆS MERE