Se Pompei, Sorrento, Amalfikysten, m.m. på en rundrejse

Se Pompei, Sorrento, Amalfikysten, m.m. på en rundrejse

Med Ans Rejser kan du komme på rundtur i Italien, hvor bl.a. Amafikysten, Sorrento og Pompei vil blive besøgt og hvor smukke udsigter, skøn mad og charmerende byer vil præge turen.

Amalfikysten er en af de smukkeste kyster i Sydeuropa

Ans Rejser tager de rejsende med på rundtur i Italien, og vil vise nogle af de smukkeste perler i landet. Bl.a. Amalfikysten er et fast stop på turen, for denne fantastiske kyst er noget af det smukkeste Sydeuropa kan byde på. På Amalfikysten er Limoncello opfundet, og denne fantastiske citronlikør skal selvfølgelig smages samt god Italiensk mad på hyggelige små restauranter. Du vil elske Amalfikysten, hvis du kan lide godt vejr, skønt hav og super dejlig mad, for det er lige netop det, som den står for, og derfor er den også et oplagt rejsemål på rundturen i Italien.

Sorrento byder på hyggelige gågader

Sorrento ligger på klippesiden i en duftende citron- og appelsinlund, som spreder en fantastisk stemning og odeur i byen, som er meget karakteristisk for denne hyggelige lille bjergby. Sorrento er spækket med super charmerende villaer, flotte gågader med dejlige og hyggelige butikker, super dejlig mad til gode priser lavet af ægte italienere efter familieopskrifter, og turen med Ans Rejser til Sorrento ender da også med et besøg hos en mozzarellabonde, hvor frisklavet mozzarella kan nydes, og det vil helt sikkert være en oplevelse for alle, der kun kender den dejlige milde ost fra de danske supermarkeder. Sorrento er på alle måder et fantastisk rejsemål, og vil helt sikkert falde i din smag, hvis du kan lide det gamle og klassiske Italien og dets historie og kultur.

Pompei er en historisk by ramt af en vulkan

Turen med Ans Rejser vil også runde Pompei, den historiske by, som blev ødelagt af vulkanen Vesuv i år 79 efter Kristus. Det er et super spændende stop på rejsen, og her vil man helt sikkert blive rørt og overvældet af naturens enorme kræfter. Vesuv er stadig aktiv, men der er dog ingen grund til bekymring – seismologerne har styr på det og kan forudsige eventuelle udbrud med stor nøjagtighed. Pompei er et alle tiders sted at besøge, når man er på rundtur i Italien.

Comments are closed.