Kategori: Erhverv

Er du på udkig efter de bedste produkter til din virksomhed? Er du interesseret i nyheder til handel og erhverv? Så finder du masser af spændende læsestof her på siden. Her har vi samlet en lang række aktuelle artikler om produkter, tilbud og services til firmaer, erhverv og kontor samt informationer om branchens bedste forhandlere. På den måde får du let et overblik over, hvilke brands og produkter der er værd at investere i, når du skal bruge penge på noget til din virksomhed eller til dine ansatte. Her finder du artikler og nyheder om alt fra de bedste vandautomater og den lækreste frokostordning til de bedste firmajulegaver eller merchandise til virksomheden. Gå endeligt på opdagelse i vores spændende artikler herunder, så du kan blive klædt på til at træffe de rette beslutninger og investere i de rigtige produkter til din virksomhed. Du kan læse meget mere om de forskellige forhandlere og deres udvalg ved at klikke dig videre ind på links i artiklerne.

Tag kollegaerne under armen og prøv teambuilding og kørsel på racerbane

Tag kollegaerne under armen og prøv teambuilding og kørsel på racerbane

Skal der være fart over feltet, så kør racerbil hos Padborg Park. Så simpelt kan det siges. Den sønderjyske racerbane tilbyder et vel af forskellige typer racerkørsel for både private og firmaer. Blandt andet har man mulighed for at tilmelde sin virksomhed til teambuilding på racerbane, som helt sikkert vil være en mindeværdig oplevelse, som du og dine medarbejdere vil kunne se tilbage på med glæde. Læs mere om racerbanen og deres aktiviteter i artiklen herunder.

Der er fart over feltet, når i prøver teambuilding på racerbane

Vil du og dine medarbejdere gerne have en oplevelse, der både knytter jer tættere, og som I helt sikkert vil komme til at snakke om og mindes næste gang der er firmafest? Så er en tur på racerbane med teambuilding på racerbane fra Padborg Park helt sikkert et godt valg. Her kommer man ud og køre rigtig stærkt under kontrollerede forhold, og med værter der sørger for at alle har en god oplevelse. Racerbanen i Padborg Park er landets længste, så man har rig mulighed for at prøve kræfter med fart og hestekræfter, når man er til teambuilding på racerbane hos www.padborgpark.dk.

Hos Padborg Park kan du køre racerbil eller andet til en familiefest

Udover teambuilding på racerbane, tilbyder man også en bred vifte af andre aktiviteter hos Padborg Park. Du kan f.eks. køre racerbil hos dem, enten som et sjovt indslag til en familiefest, eller sammen med vennerne. Mulighederne inden for kørsel i racerbil tæller blandt andet Formel 1, som er en unik og helt særlig oplevelse, man helt sikkert vil kunne huske.

Har du spørgsmål vedrørende teambuilding på racerbane, at køre racerbil generelt på racerbanen eller lignende, kan du altid rette henvendelse til kundeservice på deres hjemmeside. De er både flinke at snakke med, og kan som regel hurtigt svare på de spørgsmål, som man eventuelt måtte have forud får et arrangement på racerbane.

Udlejning af beboelsesvogne og salg af modulbyggeri til kontor hos FOCUS Moduler A/S

Udlejning af beboelsesvogne og salg af modulbyggeri til kontor hos FOCUS Moduler A/S

FOCUS Moduler A/S hjælper virksomheder med at udvide – også, hvis det skal gå stærkt! Kontorbygninger i modulbyggeri har mange fordele. De tilbyder også udlejning af beboelsesvogne samt mandskabsvogne til byggepladser med omklædning, toilet og andre essentielle faciliteter. Her kan du læse lidt om deres mange løsninger og services, men gør også dig selv den tjeneste at klikke ind på focusmoduler.dk.

LÆS MERE LÆS MERE

Frokost+ – portionsanrettet frokostordning i Østjylland

Frokost+ – portionsanrettet frokostordning i Østjylland

Hvis det er tid til at tilmelde jeres virksomhed en frokostordning, og I har lokaler enten i Aarhus eller omegn, så vælg Frokost+. Ja, selv om man har adresse i Randers eller Horsens, kan man også tilmelde sig firmafrokost på www.frokostplus.dk, hvor både buffet og portionsanretning står på dagsordenen. I disse tider er en portionsanrettet frokostmenu især et populært valg.

LÆS MERE LÆS MERE

Hvis du arbejder i bestyrelse så tag et kig forbi board-office.dk, der byder på smarte løsninger som bestyrelsesportal, datarum mm.

Hvis du arbejder i bestyrelse så tag et kig forbi board-office.dk, der byder på smarte løsninger som bestyrelsesportal, datarum mm.

Arbejder du i bestyrelse, og leder du efter en hjemmeside, der kan være til gavn på denne front? Så kan du med fordel klikke dig ind hos BOARD OFFICE™.  Her tilbyder de blandt andet bestyrelsesportal og datarum samt andet, der kan gøre arbejdet i bestyrelsen lettere. Læs mere herunder eller besøg hjemmesiden på www.board-office.dk.

LÆS MERE LÆS MERE

Bestil telesekretær og telefonpasning efter jeres behov hos Edelmann Kontorservice

Bestil telesekretær og telefonpasning efter jeres behov hos Edelmann Kontorservice

Hos Edelmann Kontorservice er man eksperter i telefonpasning og telesekretær, og de kan helt sikkert også sørge for at din virksomhed får en service, som I bliver glade for. Virksomheden har mange års erfaring i branchen, og har leveret gode resultater til både små og store danske virksomheder og organisationer. Vil du vide mere om mulighederne inden for telefonpasning og telesekretær, så læs videre i artiklen herunder.

Telefonpasning til din virksomhed

Edelmann Kontorservice er et velkendt navn for mange danske virksomheder, små og store, som har haft behov for at bestille telefonpasning, telefonvagt, telesekretær, telereceptionist og lignende. Der er flere gode grunde til at bestille telefonpasning fra dem, som vi vil kigge nærmere på i artiklen her.

Den gode service, er uden tvivl én af grundene til, at www.telefonpasning.com er et godt sted at starte, når man skal bestille telefonpasning eller telesekretær. Man sætter sig f.eks. altid grundigt ind i virksomhedens baggrund, for at kunne repræsentere denne bedst muligt, når man skal snakke med kunder og samarbejdspartnere for jer.

Telesekretær til en overskuelig pris

Prismæssigt er det overraskende overskueligt at bestille både telefonpasning og telesekretær fra Edelmann Kontorservice, især når det høje serviceniveau tages i betragtning. Samtidig er der rig mulighed for at bestille telesekretær og telefonpasning efter jeres behov, alt efter hvad I ønsker, og med ganske kort varsel.

Har du interesse for at læse mere om mulighederne inden for bestilling af telesekretær og telefonpasning fra Edelmann Kontorservice, så klik ind på deres hjemmeside, hvor du kan finde en masse god information om hvordan det hele foregår. Udover telefonpasning og telesekretær kan du blandt andet også bestille telereception, telespidsbelastning, e-televagt og mere; ligeledes med samme høje serviceniveau, som når det gælder telesekretær og telefonpasning.

2BM – S/4HANA og SAP Security Dashboard

2BM – S/4HANA og SAP Security Dashboard

Er du på udkig efter en hjemmeside, der kan hjælpe dig godt i gang med SAP samt meget andet? Så er 2BM det helt rette sted for dig. Herinde tilbydes professionel hjælp til alt fra S/4HANA til SAP Security Dashboard. Du kan få meget mere information, når du klikker dig ind forbi www.2bm.dk.

LÆS MERE LÆS MERE

Firmafrokost i Århus – Bestil en frokostordning direkte til døren

Firmafrokost i Århus – Bestil en frokostordning direkte til døren

Bestil lækker firmafrokost i Århus. Med en frokostordning fra Frokost+ modtager i mad hver dag på kontoret eller i spisesalen. Det er lækkert med varieret og sund mad hver dag, uden at man skal bruge tid på at smøre madpakken. Hvis du er interesseret i at bestille samlet frokost til din virksomhed i Østjylland, kan du med fordel læse mere her eller på frokostplus.dk.

LÆS MERE LÆS MERE

Online forhandler af roll-up bannere og pap pyloner til din virksomhed

Online forhandler af roll-up bannere og pap pyloner til din virksomhed

Har du og din virksomhed et udækket behov inden for f.eks. roll-up banner, pap pylon, shop display eller lignende? Så er Signmanager med sikkerhed et godt sted at starte med at kigge. De har både den nødvendige erfaring inden for branchen til at levere et godt produkt hver gang, og går samtidig ekstra langt for at imødekomme særlige ønsker I måtte have. Læs mere i artiklen herunder, hvis du vil vide mere.

LÆS MERE LÆS MERE