Om os

Om os

Vores hjemmeside er genial for dig, som ønsker at promovere produkter fra din webshop. Dette er gældende, fordi vi på ReneOrdForPengene.dk tilbyder kunder viden om produkter fra forskellige kategorier, samt hvor de kan forhandles.

På ReneOrdForPengene.dk kan du hjælpe din webshop med at få flere besøgende. Dette kan du, da vores hjemmeside er en guide over forhandlere og deres produkter og vice versa på internettet. Ønsker du at gøre din webshop mere attraktiv og iøjnefaldende, kan du med fordel benytte dig af vores hjemmeside. Vi ønsker nemlig hele tiden at udvide vores mængde af presser inden for mange slags kategorier. Vi vil derfor meget gerne modtage en presse fra dig, som er informativ vdr. Et produkt, som din webshop udbyder.

Hvis du ønsker at få en presse på vores hjemmeside, som kan hjælpe din webshop med at fange kundernes opmærksomhed, så skal du lige være bekendt med flg.: For det første, så er det imperativt, at din presse er hundrede procent original. Dvs. at den ikke må være en kopi fra en anden hjemmeside. Den skal desuden også være min. 300 ord lang – gerne meget længere. Derudover skal du også bemærke, at man kun kan få én gratis presse på vores hjemmeside. Endvidere skal du også have i baghovedet, at der kan forekomme lang ventetid på vores respons på en evt. tilsendt presse, da der er høj efterspørgsel på vores presseservice.