Kom i Luthers fodspor, eller oplev bjergrige Østrig med Ans Rejser

Kom i Luthers fodspor, eller oplev bjergrige Østrig med Ans Rejser

Ans Rejser tilbyder også i 2019 en lang række af ferier til Tyskland og Østrig. Kom bl.a. i Luthers fodspor, eller rejs til Østrig med bus, og oplev sommer i Alperne. Begge rejser står nærmere beskrevet på ansrejser.dk.

Tag i Luthers fodspor, og lær mere om kristendommens historie

En tur i Luthers fodspor med Ans Rejser tager dig forbi Lutherstadt Wittenberg, spændende Erfurt og Wartburg. Mærk den kristne histories vingesus i fodsporene på en mand, som har så stor betydning for Europa. Der besøges også steder, som har haft historisk betydning for Danmark og kristendommen i vores land. Træd i Luthers fodspor som reformator, teolog og som munk. Turen i Luthers fodspor til Østtyskland varer fem dage, og med i prisen får du en dansk ekspert rejseleder. Det er en historisk oplevelse, som kommer til at sætte sit præg på sindet. Det er en rejse igennem kristendommen og dens udvikling.

Busrejser til Østrig online på ansrejser.dk

Syd for Tyskland finder man det bjergrige land Østrig, som har meget at byde på. Med en tur til Østrig hos Ans Rejser er der mulighed for at bestige Østrigs højeste bjerg, se komponisten Mozarts fødehjem beliggende i Salzburg, se Hallstatt og bo i alpestil på et ægte Gasthof. Denne tur varer otte dage, og transporten forekommer i bus. Få ro i sindet med Alpeluft og østrigsk gæstfrihed. Inde på ansrejser.dk kan du se mange billeder fra busrejsen til Østrig og se programmet i dybden. Hvis du leder efter busrejser til Østrig online, så er det værd at tage et kig forbi ansrejser.dk.

Online hos Ans Rejser finder du en lang række af pakkeferier. Der tilbydes til destinationer i Europa og uden for vores kontinent. Et af de lande, der er flest rejser til, er Tyskland. Her kan du fx komme i Luthers fodspor til Østtyskland, og lære mere om reformationen, manden bag den og betydningen for Danmark. Der tilbydes også busrejser til Østrig, som du også kan læse mere om på www.ansrejser.dk.

Comments are closed.