Rundrejser i Cuba og tilbud på rejser til New York

Rundrejser i Cuba og tilbud på rejser til New York

Er der gået hverdag i den, hvor du bruger det meste af tiden på at drømme dig væk til varmere himmelstrøg? Så kunne rundrejser i Cuba eller måske rejser til New York være svaret på dine bønner. Find selv mere info om destinationer fra Ans Rejser på ww.ansrejser.dk.

Se det hele med rundrejser i Cuba

Hvis du føler dig stresset, så er der muligvis intet andet sted på jorden der er så afstressende som Cuba. På rundrejser i Cuba kan du lade dig indhylle i en verden af nostalgi, gamle amerikanerbiler triller rundt i gaderne, duften af cubanske cigarer og lyden af betagende salsa rytmer hænger i luften. Man kan lære meget hvis man tager på rundrejser i Cuba, det er nemlig et land der i høj grad bærer præg af historiens gang, med arkitektur i spansk kolonistil, biler i sarte pastel farver og tobak marker der strækker sig så lang øjet rækker. På rundrejser i Cuba kan du opleve de mange variationer i naturen lige fra krystal blåt hav, lækre strande, grønne rismarker og smukke bjerge der pryder landskabet. Ans Rejser byder på det bedste af Cuba, så alle kan få en fantastisk og uforglemmelig rejse.

Enestående og intense rejser til New York

Hvis ikke du er så meget til sol og strand, men er mere tiltrukket af en storbyferie, så kan de også klare den hos Ans Rejser. New York – byernes by der aldrig sover er en oplevelse for alle, som kan lamme dine sanser med indtryk. Der sker så meget på rejser til New York, at man bruger lang tid på at fordøje alle oplevelserne, efter man er kommet hjem. Rejser til New York er rejser rundt i en brusende storby, som på mange måder er en smeltedigel af forskellige folk fra forskellige kulturer. Hvis du vil vide mere om rejser til New York, kan du finde en masse info på Ans Rejsers hjemmeside www.ansrejser.dk.

Comments are closed.