Find en brugt campingvogn, eller besøg dette caravan værksted

Find en brugt campingvogn, eller besøg dette caravan værksted

Hos CF Horsens kan man både købe en brugt campingvogn eller få sin gamle til service eller eftersyn på det gode caravan værksted til en rigtig fin pris.

Klik dig ind til en brugt campingvogn

Skal man investere i en ny campingvogn, bør man overveje, om det skal være en brugt en af slagsen. Der er rigtigt gode penge at spare, hvis man køber sin campingvogn brugt hos en forhandler som CF Horsens. Deres webshop har en stor database med alle deres brugte campingvogne, så man kan se nærmere på udvalget i ro og mag derhjemme på computeren, tablet eller smartphone. Køber man brugt campingvogn hos CF Horsens, får man altid en komplet sundhedsattest med til den, så der er fuld kontrol over og åbenhed omkring vognens stand, når man overtager den. Med en brugt campingvogn kan man komme på nogle rigtigt dejlige campingferier og eventuelt bruge de ekstra penge i budgettet på lækkert udstyr eller campingmøbler, som CF Horsens også forhandler.

Det er værd at overveje dette caravan værksted

CF Horsens huser et rigtigt godt caravan værksted, hvor man kan sende sin campingvogn til både service og eftersyn. De udfører en lang række tests på værkstedet: gastest, fugttest, almindeligt årseftersyn samt udvidet årseftersyn, som campister anbefales at sende deres campingvogn til cirka hvert tredje år. Som caravan værksted sørger de hos CF Horsens altid for at yde en god og kompetent service. De tager sig godt af alle de campingkøretøjer, der lægger vejen forbi deres værksted og sørger for, at de er i perfekt stand, når de forlader stedet igen. Priserne på arbejdet hos CF Horsens ligger desuden på et meget fornuftigt niveau, hvorfor mange indehavere af campingvogne og autocampere foretrækker at henvende sig hos dem, når de skal bruge service eller eftersyn.

Læs mere om CF Horsens caravan værksted eller find en super god brugt campingvogn til en fantastisk pris online på hjemmesiden www.cfhorsens.dk.

Comments are closed.