Juleture med Ans Rejser til Berlin på 3 og 4 dage

Juleture med Ans Rejser til Berlin på 3 og 4 dage

Julen fejres over hele verden og det gælder selvfølgelig også Danmark. Derfor er det blevet tid til juleture og julemarkeder med lækker julemad og julehjerter. Det er noget som Ans Rejser gerne sørge for. Rejsebureauet har et stort udbud af julerejser og en stor del af dem går til Tyskland, med god julemad og julemusik.

Fænomenale juleture med Ans Rejser

Juleture med Ans Rejser er fantastiske til en hyggelig familietur ned til Tyskland, hvor der er stor tradition for julemarkeder og glühwein i store mængder. På de tyske julemarkeder kan du finde sjove udstillinger og boder med lækkert julemad, og det er uanset hvilket du vælger i Tyskland. Ans Rejser har dog også et udbud af juleture, som dækker Danmark, hvor du blandt andet kan komme med til København eller Tønder. Danske byer som har taget den tyske juletradition for julemarkeder til sig og tilføjet gode danske traditioner.

Julemarked i Berlin 3 dage eller over en længere periode

Vælger du at tage til Tyskland, så kan Ans Rejser tilbyde dig en tur på julemarked i Berlin på 3 dage. Det er en fantastisk mulighed for at kombinere jul med en af Europas største byer. Et sted hvor du finder stor historie krydret med julemarkeder placeret rundt om i byen. Du vil komme til at tage luksusbussen derned og bo på et skønt delt dobbeltværelse. Du vil komme på byrundtur og få byens historie samtidig med at du ser nogle af byens største seværdigheder. Til slut vil programmet byde på Berlins største julemarked, hvor du har hele eftermiddagen til at nyde godt til ganen og se de sjove juleboder.

Se også denne mulighed for julemarked i Berlin 4 dage

Har du mod på mere end 3 dages julemarked i Berlin, så kan du også hoppe om bord på bussen på en 4 dages tur ned i det tyske. Det vil være en tur hvor der er tid til lidt mere historie om Berlin og til at nyde lidt mere af julebodernes julegodter. En tur du kan finde meget mere om på Ans Rejser hjemmesiden som du finder på www.ansrejser.dk.

Comments are closed.