Oplev unikke byer og steder i England

Oplev unikke byer og steder i England

Med Ans Rejser kan du rejse til Englang og se unikke steder og opleve unikke byer du ikke kendte til før. Tag bl.a. på tur til Sydengland med Cornwall eller se på historiske slotte og haver i England på en tema-rundrejse.

Ans Rejser

Mød naturen og kulturen i Sydengland med Cornwall

Ans Rejser har mange forskellige unikke destinationer i verden som ingen andre rejsebureauer har på menukortet. Der er så mange spændende steder i verden man ikke rejser til og som derfor ikke er spolerede af turisme og som  byder på unikke oplevelser, super spændende mad, imødekommende og gæstfri lokalbefolkninger og unikke kulturelle oplevelser. Du kan bl.a. tage på rundtur til Sydengland med Cornwall og se det smukke land fra en side, du nok ikke kendte til før. Der er mange ting at opleve i Sydengland med Cornwall, og der er ingen tvivl om at du helt sikkert vil elske den smukke tur, hvor du kan finde mange naturoplevelser samt skønne historiske byer og smukke kulturelle møder. Tag på tur til Sydengland med Cornwall og se en side af vores naboland du slet ikke kendte til. Der er mange ting der er værd at opleve, og du kan helt sikkert få en skøn tur.

Oplev historiske slotte og haver i England

Ans Rejser tager dig med på en temarundrejse, som går ud på at opleve historiske slotte og haver i England. Der er nemlig mange forskellige fantastiske og eventyrlige slotte og haver i England som er værd at se, og det gør det til en oplagt temarundrejse. Hvis du interesserer dig for middelalderen, slotte, borge og den slags, så er der mange forskellige spændende ting at se, og du vil helt sikkert lære meget om engelsk historie, og europæisk historie generelt, på sådan en tur. Der er mange gode grunde til at tage sådan en tur; du vil helt sikkert sjældent glemme den smukke rejse rundt og se de overvældende slotte og haver i England. Der er nok at komme efter og ingen tvivl om at du helt sikkert vil få en på opleveren. Der er mange historiske steder og eventyrlige haver i det store smukke land, som du kan opleve.

Comments are closed.