Her får du dine luksus flødekarameller!

Her får du dine luksus flødekarameller!

Er du ligesom så mange andre helt forelsket i flødekarameller? Så bør du læse med her. For der findes et sted, hvor du kan få håndlavede flødekarameller i særklasse.

Dette sted hedder Karamelleriet, og de har et kæmpe stort udvalg af luksus karameller til dig, som ikke synes en almindelig karamel er nok.

Karamelleriet er det foretrukne sted for mange, når de skal købe karameller til gaver eller lignende. De har et stort udvalg, og deres indpakninger er flotte. Det hjælper naturligvis også, at deres karameller er lækre.

Karamelleriet laver håndlavede flødekarameller i ekseptionel kvalitet

Karamelleriet laver håndlavede flødekarameller, som du får svært ved at finde andre steder. De har respekt for det gamle håndværk, når de laver deres karameller på adressen i København N.

Karamelleriet var en fælles drøm for de to ejere, der blev til virkelighed i 2006, da de åbnede dørene op for deres første salg. Sidenhen har de kun nydt succes og bifald for deres fantastiske karamel kunstværk.

Du kan bestille deres skønne karameller online, eller du kan besøge dem på Jægersborggade i København N.

Du finder mange forskellige smage og typer af karameller hos Karamelleriet

Hos Karamelleriet har de et stort udvalg af flødekarameller og andre typer karameller. Du kan købe bløde og hårde karameller. De sælger fudge, og du kan endda købe karameller til gode priser, hvis du vælger at købe fra deres sortiment af spild, som er karameller, der er blevet sorteret fra.

Når det gælder smage de tilbyder, så vil du have en stort udvalg at vælge mellem. Du kan få med havsalt, chokolade, sød lakrids, salmiak lakrids og mange andre varianter. Se blandt andet deres store udvalg af bløde flødekarameller.

Du kan få flødekarameller til firmagaven, gaveæsken og julekalenderen

Skulle det være i år, at firmaets ansatte skulle have en helt specielt gave med flødekarameller? Så har Karamelleriet flere forskellige gaveæsker, de kan friste med. Du kan selvfølgelig også vælge at købe en gaveæske til en, der står dig nært.

En helt tredje mulighed er at købe en julekalender fra Karamelleriet i år. Deres julekalendre med karameller er altid en populær vare, når højtiden nærmer sig.

Køb dine luksus flødekarameller hos Karamelleriet

Køb dine luksus flødekarameller hos Karamelleriet. De sælger mange forskellige typer af karameller, så hvis du leder efter klassiske karameller, hårde karameller, flødekarameller eller fudge. Så finder du et bredt udvalg hos Karamelleriet. 

Find de karameller, du drømmer om på karamelleriet.dk.

Comments are closed.