Messing knager: Smuk og praktisk løsning i hjemmet

Messing knager: Smuk og praktisk løsning i hjemmet

Mangler du et sted at hænge jakken, når du kommer hjem? Eller ender viskestykkerne og håndklæderne med at ligge på bordet, fordi de ikke har en fast plads? Knager er en praktisk løsning, og vælger du de populære messing knager, er du også helt med på moden.

Messing er populært i indretningen

Du har måske allerede bemærket, at messing bruges mere og mere i indretningen rundt omkring i de danske hjem. Det skyldes, at den gyldne farve, som messing har, giver ekstra varme, der står godt til den ellers lidt neutrale skandinaviske stil. Oveni er messing smukt i kontrast med mørkere farver, som også sniger sig mere og mere ind i modebilledet.

I dag bruges messing både til armaturer i køkken og bad, dørhåndtag og låse, pynteting og dekorationer. Og har du allerede valgt messing i din egen indretning, kan du skabe sammenhæng ved at vælge messing knager.

Her kan du bruge elegante messing knager i boligen

Messing knager er både praktiske, fordi du nemt kan hænge tøj, ting og udstyr op. Derudover tilføjer de også med deres gyldne og varme farve lidt ekstra til din indretning, hvis du også vil være med på moden.

Her får du nogle tips til, hvor du kan bruge de flotte messing knager i hjemmet.

Entreen

Når du træder ind ad døren derhjemme, skal du ofte af med dit overtøj. Derfor kan du med fordel bruge flotte messing knager i entreen. Her er det en god ide at vælge nogle kraftige frakkekroge, der er lavet til at holde større vægt.

Badeværelset

På badeværelset er det rart at have kroge eller knager til håndklæder, morgenkåben og lignende. Hvis du allerede har armatur i messing, kan det se endnu mere elegant ud at matche farven med messing knager.

Køkkenet

I køkkenet er der flere steder, du kan få glæde af messing knager. Du kan både bruge knagerne til viskestykker og håndklæder, men de kan også bruges til at hænge køkkenredskaber, gryder, potter og pander op på.

Igen er det også her flot at matche dit messing armatur med knager i samme nuance.

Find et stort udvalg af messing knager hos Møller & Mammen

Er du overbevist om, at messing knager er den helt rigtige løsning? Så kan du klikke forbi webshoppen Møller & Mammen. Her finder du et stort udvalg af forskellige messing knager, der egner sig til forskellige steder i hjemmet og forskellige formål.

Comments are closed.