Gardiner til dit nybyggeri til landets bedste priser

Gardiner til dit nybyggeri til landets bedste priser

Har du fået bygget et nyt hus, og er du i den forbindelse på jagt efter de helt rigtige gardiner til dit hjem? Så er der mange forskellige typer gardiner, du kan vælge imellem. Hos Gardinfabrikken forhandler de et stort udvalg af lamelgardiner, plissegardiner m.m. til landets bedste priser, så du har mulighed for at vælge lige netop de gardiner til nybyg, der matcher dine ønsker og behov. 

Lamelgardiner er et populært valg

Et af de mest populære valg, når det kommer til gardiner, er lamelgardiner. De kommer i mange forskellige længder og bredder, og samtidig er de nemme at trække både for og fra. Med lameller har du desuden også mulighed for at lukke lyset delvist ind, samtidig med at du skærmer vinduerne for fx indkigsgener. Gardinfabrikken forhandler både lamelgardiner i en lige model og en skrå model, så du kan få en komplet løsning, hvis du fx er på udkig efter en gennemført løsning til dit nybyggeri. 

Gardinfabrikken forhandler også andre typer gardiner til nybyg 

Gardinfabrikken forhandler dog ikke kun lameller. De forhandler også mange andre typer gardiner til nybyg, herunder bl.a. plissegardiner. Ligesom lamelgardinerne er de også et attraktivt valg, og hvis du vælger deres up/down-model, kan du selv bestemme, hvor meget lys du vil lukke ind. Ligger dit hus fx tæt ud mod vejen, kan du vælge at have gardinerne trukket for forneden, mens du samtidig får lys ind gennem vinduerne foroven. På den måde slipper du for indkigsgener, uden at du går på kompromis med lysindfaldet i dit hjem. 

Ud over lamelgardiner og plissegardiner forhandler Gardinfabrikken også: 

  • Persienner
  • Rullegardiner
  • DUO-gardiner
  • Stofgardiner
  • Mørklægningsgardiner
  • Diverse reservedele og tilbehør. 

Hos Gardinfabrikken får du høj kvalitet til prisen

Alle deres produkter er fremstillet i høj kvalitet, og de kan købes til en rigtig fordelagtig pris. Faktisk tilbyder de landets bedste priser, og deres gardiner er i så høj en kvalitet, at de har en forventet levetid på ca. 25 år. For nogle modeller forventes de endda at kunne holde i mindst 25 år. 

Uanset hvilken type lamelgardiner til nybyg du køber, så er det dog vigtigt, at de passer 100 % til dine vinduer. Derfor tilbyder Gardinfabrikken gratis opmåling og standardmontage, så du kan være helt tryg ved, at dine nye gardiner kommer til at sidde perfekt. Er du i tvivl om, hvilken type stof eller hvilken type gardin du skal vælge, tilbyder de også gratis stofprøver og konsulenthjælp.

Comments are closed.