Engangs vinglas – prisvenligt valg til firmaarrangementet

Engangs vinglas – prisvenligt valg til firmaarrangementet

Skal I som virksomhed arrangere et firmaarrangement, hvor størstedelen af medarbejderne forventes at dukke op til spisning? Så påtænker I muligvis at leje al servicen såsom vinglas fra et udlejningsselskab.

Men kan det svare sig?

I kan som et alternativ overveje at købe engangsartikler, der letter oprydningen for de festansvarlige medarbejdere – og giver chefen ro i sindet med tanke på, at der ikke bliver smadret dyre glas under middagen og på dansegulvet.

Samtidig er det værd at overveje det hygiejniske aspekt, særligt hvis I bliver mange til middagen.

Men hvor finder I det bedste udvalg af engangsartikler til firmaarrangementet – og til den skarpeste pris?

Køb engangsservice på Papkrus.dk

På Papkrus.dk kan I finde alt i engangsservice til erhverv – hvad enten I planlægger det helt store rød løber-arrangement, en firmaskovtur eller en hyggelig julefrokost for én eller flere afdelinger.

Én af hovedkategorierne i produktsortimentet er engangsglas. Du får tilbudt et velassorteret udvalg af engangs vinglas og engangs champagneglas i plast, men kan også vælge mellem adskillige papkrus, herunder flere bionedbrydelige varianter, samt paptallerkener og engangsbestik, så I kan købe det hele samlet fra én og samme leverandør.

Kan engangs vinglas være eksklusive?

Måske forbinder du ikke umiddelbart god rødvin med engangs vinglas.

Mange engangsglas på dagens marked knækker hurtigt sammen, når man griber rundt om glasset. Pludselig står man med rødvin eller kaffe ud over bukserne og føler sig ganske hjælpeløs.

Men sådan behøver det ikke være.

Hos Papkrus.dk går vi gerne hele vejen for at give dig kvalitet – uden at skrue priserne unødvendigt op. Vi tilbyder vores engangs vinglas i holdbar plast – endda med en flot glans, der tilføjer det ekstra element af luksus.

Vi vover gerne den påstand, at du snart glemmer alt om, at du står med et engangsglas i hånden.

Få logo på jeres engangskrus

Papkrus.dk sætter en ære i at gøre vores engangsartikler til noget særligt. Så vi tilbyder sideløbende med vores engangsglas også en række forskelligartede papkrus og -bægre, der kan fås med eget logo. Det er f.eks. særligt smart til messen eller kundemøder.

Så gør det både nemt og eksklusivt, når der skal bestilles engangs vinglas og andre engangsartikler til jeres virksomhed. I er altid velkomne til at indhente et skræddersyet tilbud. Vi kan tilbyde jer Danmarks skarpeste priser på engangsartikler og tilbehør!

Comments are closed.