Giv dine dyr den rigtige foderblanding – og mærk forskellen

Giv dine dyr den rigtige foderblanding – og mærk forskellen

Der er en vis grad af sandhed i ordene: “Du bliver, hvad du spiser” – også når det kommer til produktionsdyr. Præcis som en sund og varieret kost spiller en rolle for vores helbred, så spiller de rigtige foderblandinger helt sikkert også ind på dine dyrs velbefindende. 

Ved at give dine dyr de optimale foderblandinger, højner du ikke bare kvaliteten af det kød du leverer, men du imødekommer også noget, en lang række forbrugere efterspørger.

At der så samtidig kan være en økonomisk gevinst at hente, gør blot løsningen endnu mere attraktiv.

Derfor skal du være opmærksom på din foderblanding

De seneste års fokus på blandt andet klima og stigende priser, har gjort endnu flere danskere til bevidste forbrugere. Det er ikke blot prisen på grisen, der betyder noget, når danskerne kigger ned i køledisken.

Velfærd, sporbarhed, transporttid fra gård til køledisk m.m. vægter mere og mere, når forbrugeren vælger, hvad der kommer i indkøbskurven. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på foderblandingen til dyrene som leverandør til kødproducenter og slagterier. 

Optimer både sundhed og økonomi med den rette foderblanding

Vil du være helt sikker på, at din besætning får de helt rigtige foderblandinger, kan et mobilt blandingsanlæg til kalvefoder, kvægfoder og svinefoder være det rigtige valg. Der er ikke kun sundhedsmæssige fordele, men ofte også en del at spare på foderøkonomien i dette valg – og udgifter til foder er som bekendt en af de tungeste poster ved driften.

Det har i mange år været muligt at få mobile blandingsanlæg til både kalvefoder og svinefoder. Hos CR Foderservice kan du få smarte løsninger, da processen er blevet både bedre og billigere gennem de seneste år.

Ved selv at være herre over råvarerne kan du tilpasse din foderblanding præcist til din besætning. Og i takt med at besætningen ændrer sig, kan du ligeledes nemt og hurtigt ændre foderet, så du hele tiden sikrer de mest optimale blandingsforhold til dine dyrs behov. 

Konventionelle og økologiske foderblandinger

Det er ingen hindring at gøre brug af et mobilt blandeanlæg fra CR Foderservice, selvom du ønsker f.eks. økologisk svinefoder eller kalvefoder. Økologiske landbrug udgør efterhånden så stor en del af det danske landbrug, at de fleste foderblandinger findes i både konventionelle og økologiske udgaver. 

På den måde kan du endnu bedre imødekomme de krav, som forbrugerne stiller til det kød, der lander i køledisken.

Comments are closed.