Gør “dem og os” til “alle for én” på arbejdet

Gør “dem og os” til “alle for én” på arbejdet

Ved at fokusere på sammenhold og god kommunikation på arbejdspladsen, kan man få en større arbejdsglæde hos alle. Hos John Harmsen er positiv psykologi en af de hjørnesten, der bliver coachet efter. Her kan din arbejdsplads deltage i kurser eller foredrag om arbejdsglæde ved hjælp af ændringer i kommunikationsformer og selvindsigt. 

Det er enormt svært at finde arbejdsglæden uden hjælp, hvis man først har mistet den. Måske bunder din manglende arbejdsglæde i en hel arbejdskultur, hvor alle kollegaer inklusiv dig selv sidder fast i gamle mønstre, der ikke er fremmende for et godt arbejdsmiljø. Her er en professionel sparring fra en coach med speciale i netop arbejdsmiljøforhold og arbejdsglæde det helt rigtige valg, når du er parat til at søge hjælp.

Der er flere forskellige muligheder for at blive coachet

Den helt traditionelle måde vil være, at du møder John Harmsen et roligt og uforstyrret sted, hvor I kan tale dine problemstillinger igennem. Den ordning er god, da det giver dig et trygt rum til at udtrykke dine følelser i. Men det kan også være du har brug for mere bevægelse for at tage ny viden ind, eller måske er det for intenst for dig at sidde stille foran en mentor. Hvis du er typen, der netop har brug for at bevæge dig, så kan den anden mulighed, som John Harmsen tilbyder, være noget for dig. Han kalder det ‘Walk&Talk’, og det går ud på, at I under jeres mentorsamtaler simpelthen går en tur, så du er i bevægelse og kommer af med uro og nervøsitet i kroppen. Det er også en løsning, hvor du ikke nødvendigvis har øjenkontakt hele tiden, hvilket kan give dig en lidt mere afslappet start på det lærerige mentorforløb. Den tredje mulighed er for dig, som ikke har mulighed eller lyst til at møde op fysisk til professionel sparing. Her tilbyder John Harmsen en løsning online, hvor du i trygge hjemlige omgivelser kan gennemgå et lærerigt mentorforløb med ham. 

Tag hele banden med på kursus

En gang imellem er det ikke nok at arbejde med sig selv, selvom det er en glimrende start. Der kan det være en idé at se på, om hele arbejdspladsen eller i hvert fald dit team kunne have gavn af at tage et kursus eller høre et foredrag om bedre kommunikation og derved en sund og åben dialog i gang, der kan lede til et bedre arbejdsmiljø for alle. 

Comments are closed.