Værd at vide om forsvarsadvokater

Værd at vide om forsvarsadvokater

Det er heldigvis ikke alle, der oplever at få brug for en forsvarsadvokat. Og hvis det skulle ske, så er det heldigvis sjældent. Dog kan det være rart alligevel at vide lidt om, hvad de egentligt går og laver, og om hvornår du kan få brug for en forsvarsadvokat, så du er lidt på forkant, hvis tilfældet skulle være ude.

Hvis du gerne vil være lidt på forkant, så kan du læse med lige her, hvor du får den mest basale viden om forsvarsadvokater.

Hvornår kan du have brug for en forsvarsadvokat?

Der er flere tilfælde, hvor du kan have brug for en advokat – for eksempel hvis du er offer for en forbrydelse. Af forbrydelser, som du kan være offer for, er der flere forskellige typer. Uanset hvilken type forbrydelse, som du har været offer for, så kan du få hjælp af Advokatfirmaet Strauss & Garlik. De tager gerne hånd om dit forsvar, og hvis du benytter dig af denne hjælp, så vil du være allieret med nogle af Danmarks bedste og mest erfarende forsvarsadvokater. Dermed kan du altså føle dig mere tryg igennem retssagen.

Hvad er forskellen på en advokat og en forsvarsadvokat?

En forsvarsadvokat er en advokat, der går ind og tager rollen som forsvarer i en retssag. Det er den grundlæggende forskel. Når man bruger den generelle betegnelse ”advokat”, så kan dette dække over en række ting; man kan altså sige at forskellen er, at forsvarsadvokat er den specifikke betegnelse, mens advokat er bredere.

Få hjælp af en beskikket advokat

Hvis du har brug for en advokat i strafferet, men du ikke har råd til de omkostninger, som der følger med, så kan du få en beskikket advokat. En beskikket advokat er en, som retten beskikker som din offentlige forsvarer. Det vil sige, at salæret til advokaten betales af det offentlige – dette er dog kun i første omgang. I det tilfælde, at du bliver dømt, så vil omkostninger bliver opkrævet af det offentlige, så du ender med at stå med regningen.

Der er en række tilfælde, hvor du kan blive beskikket en advokat. I det tilfælde, at du finder dig i et af disse tilfælde, vil det blive kommunikeret til dig, så det er ikke noget, som du nødvendigvis selv skal finde ud af, om det er muligt.

Comments are closed.