Sådan skaber du et elegant og minimalistisk badeværelse

Sådan skaber du et elegant og minimalistisk badeværelse

Badeværelset er for mange et af de rum, hvor den personlige indretning har høj prioritet. Det er både et rum, man gerne skal føle sig godt tilpas i og kunne stå og nyde bruserens afslappende stråler, men også et yderst funktionelt rum. Dertil kommer det hygiejnemæssige, da det er vigtigt, at det er nemt at holde badeværelset rent. Vil du gerne designe dit badeværelse i et minimalistisk, moderne og praktisk design, så læs med her og bliv inspireret til at indrette din egen, lille oase på badeværelset.

Vælg en brusevæg i glas for et større og lysere badeværelse

Minimalistisk indretning kan virke afslappende og beroligende på hjernen, hvorimod masser af ting og indtryk kan virke forstyrrende. Der er fire elementer, der som regel går igen på alle badeværelser: Toilettet, håndvasken, opbevaringsplads og en bruseniche. I Feng Shui taler man om at skabe harmoni mellem ting og mennesker i indretningen. Vælg derfor toilet og håndvask i matchende designs, så der skabes en rød tråd mellem dem.

De færdiglavede brusenicher, man kan implementere samt murede brusenicher kan komme til at virke tunge og dominerende i rummet. Vælger du derimod en brusevæg i glas eller en brusedør i glas, opnår du et mere let og minimalistisk udtryk. Desuden tillader en brusevæg i glas lyset at brede sig ud i alle kroge af rummet, hvilket kan få rummet til at virke større og mere åbent.

Hos Nemglas.dk kan du bestille en brusevæg eller brusedør i glas og få tilpasset design og mål efter dine ønsker. En brusevæg i glas kan få badeværelset til at synes mere lyst, stort og åbent. Det er dog også muligt at vælge andre glastyper til både brusedør og brusevæg. Nogle af de mest populære glastyper er: klart jernfattigt glas, røget glas og matteret glas. Hertil kan du justere udtrykket ved valg af hængsler, som blandt andet giver et flot resultat i børstet stål, blankt krom, sort eller messing.

Sådan holder du en brusedør i glas og en brusevæg i glas ren

Nogle af dem, der går og overvejer at få en brusevæg i glas og en glas brusedør er tøvende, fordi de er bange for, at det er svært at holde glasset rent for kalkpletter. Rengøringen behøver dog ikke at være svær, og kan faktisk i sidste ende være nemmere end at rense fuger og vaske badeforhæng, der er blevet misfarvet i bunden. Vask først glasset med sæbe og derefter med kalkfjerner, da kalkfjerner ikke virker optimalt, hvis der er en fedtet belægning. Tilvælg eventuelt nano-belægning, der imprægnerer glasset og giver skidt svære kår.

Comments are closed.