Brugte entreprenørmaskiner – kvalitet til en brøkdel af prisen

Brugte entreprenørmaskiner – kvalitet til en brøkdel af prisen

Er du på jagt efter entreprenørmaskiner? Det kan godt komme til at koste dig dyrt, hvis du skal købe det hele fra nyt. Blandt andet derfor er det blevet populært at købe maskinerne brugt. 

Brugte entreprenørmaskiner behøver ikke være dårlige. De ser måske rimelig slidt ud, men funktionaliteten fejler ikke noget. Hvis du derfor er på jagt efter den ekstra gode handel, så er brugte entreprenørmaskiner ikke et dårligt valg.

Brugte entreprenørmaskiner klarer jobbet

Selvom maskinerne måske er velbrugte, så kan de sagtens udføre et solidt stykke entreprenørarbejde. Du kan spare rigtig mange penge på brugte entreprenørmaskiner, som kan præcis det samme som en ny model.

Og med nye entreprenørmaskiner kommer du ikke udenom at slippe en sjat penge.Du kan for eksempel ende med at betale over 6000 kr for en ny gravemaskine, en risteskovl til over 4000 kr eller en fliseskære for 1000. Når du køber brugt, kan du finde disse ting til cirka 1/3 af prisen. 

Spar penge på en maskinauktion

Fra epoke og kompressor til læssemaskine og saltudlægger tilbyder Kapow et væld af brugte entreprenørmaskiner til salg. Gennemse deres udvalg og find lige den maskine, som du har brug for til en brøkdel af den oprindelige pris. 

På Kapows maskineauktion tilbydes du kun brugte entreprenørmaskiner, som virker! Du skal ikke være bange for at ende med et defekt produkt, der går død efter en enkelt byggeopgave. Kapow bryster sig af at levere de bedste brugte entreprenørmaskiner til gode priser. 

Hvad koster en brugt maskine?

Det er svært at komme med et estimeret bud på, hvad brugte entreprenørmaskiner koster, da det omfatter mange forskellige maskiner. Maskinernes funktioner, størrelse, tilstand og meget andet påvirker naturligvis prisen. Nogle af de mindre maskiner koster helt ned til få hundrede kroner, mens andre koster flere tusinde.

Besøg Kapow og tag et kig på deres udvalg. Du kan klikke på den maskine, som du er interesseret i og læse mere om specifikationerne. 

Brugt guld

Der er masser af fantastiske fordele ved at købe brugt. Der er ingen grund til at smide noget væk, som stadig fungerer. Hvis du har en maskine stående, som du alligevel ikke benytter, så sælg den til en maskinauktion og lad nogle andre få glæde af den. 

Brugte entreprenørmaskiner er blevet rigtig populære blandt mange entreprenører. Derfor findes der mange steder i dag, hvor du kan købe brugt guld. 

Besøg Kapows auktion på industrimaskiner og find det, som du leder efter.

Comments are closed.