Protein brød, boller, kager m.m., der også er glutenfrie

Protein brød, boller, kager m.m., der også er glutenfrie

Hos Protein Baker sælges indbydende bagemixes, der er beregnet til protein brød, men også andre til boller med et højt indhold af aminosyrer. Der er også tale om glutenfri bagning, og du kan læse mere på proteinbaker.dk.

Protein brød til dig, der tager træningen seriøst – proteinbaker.dk

Bestil blandinger, så du let kan bage rustikt protein brød. Prøver du på at få mere protein ind i livet? Der er mange måder at gøre det på. Alle elsker lækkert bagværk, og derfor er det en glimrende måde. På proteinbaker.dk finder du en god mix til protein brød samt en anden til boller. Du kan også købe en duo pakke på tilbud, hvor du får en anden type blanding fx til pandekager. Hvis du vil spare lidt, kan du købe en 3-pak til at bage boller. Deres mix til protein brød er perfekt til dem, der leder efter en god opskrift på at bage friskt og saftigt brød med et højere proteinindhold, som fx passer i madpakken eller på frokostbordet i weekenden. Protein Baker sælger fedtreducerede blandinger med et højt indhold af aminosyrer, og deres unikke opskrifter sætter fokus på god smag samt sundhed.

Protein Baker giver tips til glutenfri bagning

Hvis du er vild med at bage, og du prøver på at forhøje dit daglige indtag af protein, eller hvis du er interesseret i glutenfri bagning, så læs mere på proteinbaker.dk. Derinde finder du nemme løsninger som fx blandinger til kager, muffins og vafler. Der er tusindvis af danskere med allergi over for gluten, men det betyder ikke, at man skal undgå bagværk. Med de gode mixes til glutenfri bagning hos Protein Baker kan man få lækkerier tilbage i livet igen. Der er ikke tilsat ekstra sukker i nogle af opskrifterne, og derfor er der også tale om et sundere alternativ.

Få hjælp til glutenfri bagning hos Protein Baker, der også sælger blandinger til at bage protein brød eller boller af en høj kvalitet. På proteinbaker.dk kan du også bladre igennem en lang række af indbydende opskrifter, der er lette at gå til.

Comments are closed.