Body wash og fast håndsæbe produceret i Nørresundby af Badeanstalten

Body wash og fast håndsæbe produceret i Nørresundby af Badeanstalten

Køb sulfatfri body wash fra Badeanstalten og håndfast sæbe udviklet ud fra gamle opskrifter, men med brug af ny viden og teknologi. Kombinationen sikrer et fremragende og naturligt resultat, som har gjort dette til et populært wellness mærke. Læs mere om principperne på badeanstalten.dk.

Danskproduceret body wash uden sulfater

Badeanstalten gør det simpelt, men ikke for simpelt. Der er ingen grund til at tilføje unødvendigheder, hvis det kan undgås. Et prima eksempel er deres body wash, hvor man efter lang eksperimentering har fundet frem til en naturlig opskrift, der får deres body wash til at skumme helt uden brug af sulfater. Forsæbede olier udgør body wash fra firmaet her. Den er kendetegnet ved et højt indhold af glycerin og ved at være 100 % nedbrydelig. Body wash fra badeanstalten.dk egner sig perfekt til karbad, og den fås i lidt forskellige varianter. Vælg mellem Basic – helt uden parfume og sulfater. Du finder også Gylden Høst, som er en body wash af gyldne vegetabilske olier som olivenolie samt ricinusolie og med en beroligende aroma fra cedertræ og lavendel. Som en nyhed, finder du også en variant lavet ud fra agurk og mynte. Kroppen kan mærke forskel på naturlige og kunstige produkter.

Køb lækker håndsæbe med en fast konsistens på badeanstalten.dk

Badeanstalten fører nogle skønne faste håndsæber, der er fremstillet af en række vegetabilske olier, som hver især bidrager med unikke kvaliteter til sæben. I nogle af de håndfaste sæber finder du kokosolie, der bidrager til en hurtigere opløsning og luksuriøse bobler, som man kender det fra sulfatsæberne. Vælg også fast håndsæbe med palmeolie, der bidrager til hårdhed og opløses langsommere med et mere cremet skum. Ikke nok med at fast håndsæbe fra Badeanstalten er helt naturligt, skønt at dufte og sundt for huden. De forskellige varianter er også smukke at se på, hvor de naturlige ingredienser giver sæben en unik farve.

Hos Badeanstalten producerer de simpel og naturlig håndfast sæbe og body wash, der giver et godt skum – alt sammen uden sulfat.

Comments are closed.