Ole Mathiesen og Oris ure til kvalitetsbevidste forbrugere

Ole Mathiesen og Oris ure til kvalitetsbevidste forbrugere

God rådgivning inden køb af nyt ur er en vigtig del af processen. Guldsmed Østergaard sælger ure til hele landet fra deres butik i Skive, og du finder modeller både fra Ole Mathiesen og Oris på guldsmedoestergaard.dk.

Køb dit nye Ole Mathiesen ur via guldsmedoestergaard.dk

Køb et Ole Mathiesen ur via www.guldsmedoestergaard.dk. Webshoppen sælger fra serierne 1919 Heritage, Classic samt Royal Navy. Urene fra Ole Mathiesen kan leveres i flot gavepapir og med kort, såfremt det er tiltænkt som en gave. Du kan både købe et Ole Mathiesen dameur eller herreur på webshoppen. Prislejet er lidt i midten, og de er designet tidløst og elegant. Et Ole Mathiesen ur er populært som gave til alt fra fødselsdag og bryllup til jubilæum.

Oris ure fra Guldsmed Østergaard i Skive

Guldsmed Østergaard forhandler også Oris ure, som befinder sig i en lidt dyrere prisklasse. På webshoppen finder du serier som Aquis, Williams, Prodiver og Big Crown, ligesom guldsmeden her også har inkluderet Chronoris, BC3 og Artelier i sortimentet. Et ur fra Oris er et mekanisk mesterværk til dem, der værdsætter et godt stykke præcisionshåndværk. Du kan trygt handle hos Guldsmed Østergaard, da de er en autoriseret forhandler af dette mærke. Oris urene varierer lidt i design, men de er typisk kendetegnet ved at virke professionelle og seriøse. Der er ikke unødvendigt pynt, men fokus er rettet mod funktionaliteten. De er kendte for dykkerure, piloture, motorsportsure og andre typer, og Oris, siden 1904, er kommet langt ved at holde fast ved de traditionelle værdier. Derfor er der også købt ekstra ind fra mærket inkl. nyere serier på www.guldsmedoestergaard.dk. Du kan frit bladre igennem de mange sider fra dette brand online, men personlig vejledning er naturligvis at foretrække. Tøv aldrig med søge vejledning hos eksperterne fra Guldsmed Østergaard. Processen med at vælge nyt ur er unik fra person til person. Derfor skal vejledning selvfølgelig også være i personlig højde. Guldsmed Østergaard sørger for at dele ud af deres ekspertviden om de forskellige mærker. Hvad end du er forelsket i Oris, eller du er på udkig efter dansk design som fx Ole Mathiesen, kommer du ikke til at lede forgæves efter det nye ur på guldsmedoestergaard.dk.

Comments are closed.