Denis Jacobsen har stiftet Viet-Jacobsens Fond

Denis Jacobsen har stiftet Viet-Jacobsens Fond

Den danske erhvervsmand, Denis Jacobsen, har en flot fortid bag sig som strategikonsulent i ICG og andre investeringsselskaber. I dag er han CEO i sit eget investeringsselskab, Solix Group, og ved siden af det, hjælper han udsatte grupper i samfundet gennem sin egen fond, Viet-Jacobsens Fond som du kan læse om nedenfor.

Denis Jacobsen er kendt som en investor med dyb viden blandt andre danske erhvervsfolk

Denis Jacobsen er et navn som ringer en klokke hos de fleste erhvervsfolk i Danmark. Igennem tiden har Denis Jacobsen sat sit præg hos mange forskellige investeringsselskaber rundt omkring i hele verden. Hans måske bedste investering til dato, fandt sted under hans virke hos det engelske investeringsselskab, Intermediate Capital Group, der også er kendt under forkortelsen ICG, da han ottefordoblede afkastet fra en tocifret millioninvestering i virksomheden Microtronic. Herudover har Denis Jacobsen gjort sig positivt bemærket hos mange andre investeringsselskaber og har gang på gang foretaget sig enormt lukrative investeringer. I dag arbejder Denis Jacobsen til dagligt som administrerende direktør i Solix Group. Solix Group er et investeringsselskab, som Denis Viet selv har stiftet i samarbejde med Johan Cervin fra Sverige, der også er en velrenommeret forretningsmand i ind- og udland. Sammen har de skabt et investeringsselskab, der skaber resultater, som kan mærkes på bundlinjen. Deres såkaldte gruppeselskaber er fordelt i vidt forskellige brancher. Fælles for alle brancherne er dog, at Solix Group kender til deres mange facetter og derfor ved hvilke midler, der skal tages i brug for at opnå den ideelle vækst. Gruppeselskaberne har rødder i de nordeuropæiske lande, men kommer primært fra Danmark eller Sverige som Denis Jacobsen og Johan Cervin selv har rødder i og har arbejdet i, hvilket betyder, at de kender markederne til UG. Denis Jacobsen og Johan Cervin vælger med omhu, når de er på udkig efter nye gruppeselskaber. Dels skal der være et vist potentiale i virksomheden og virksomheden skal operere i en branche som Solix Group forstår, men qua Solix Group investeringsstrategi, der kort sagt går ud på at fokusere og udvikle virksomheden i alle dens facetter, koncentrerer Denis Jacobsen og Solix Group deres kapital og viden i et mindre antal af gruppeselskaber.

Viet-Jacobsens Fond hjælper udsatte børn, veteraner og ambitiøse studerende

Det er desværre ikke alle i verden, der bliver født med de samme forudsætninger for at klare sig godt her i livet. Der kan være tale om elementer i opvæksten, der følger en resten af livet og som kan have store konsekvenser for ens fremtid, men der kan også opstå uforudsigelige hændelser senere i tilværelsen, som kan vende op og ned på det hele og som resulterer i, at man ikke trives i det civile samfund. Denis Viet Jacobsen ønsker at gøre en forskel for disse udsatte mennesker og har derfor stiftet en fond ved navn Viet-Jacobsens Fond. Viet-Jacobsens Fond arbejder til dagligt med flere forskellige godgørende projekter – blandt andet har fonden støttet veteraner, der til dagligt kæmper med fysiske og psykiske mén som følge af militære aktioner i udlandet. Via en ekspedition til Grønland, fik PTSD-ramte veteraner muligheden for at styrke deres selvtillid og vænne sig til en dagligdag uden krig igen. Dette er blot et af mange projekter som Viet-Jacobsens Fond støtter. Børn og unge er også et område, hvor fonden ønsker at bidrage positivt og sætte ind. Dels støtter Viet-Jacobsens Fond børn og unge, der har haft en hård start på livet og som har brug for hjælp for at komme videre. Herudover yder Viet-Jacobsens Fond også økonomisk støtte til unge studerende, der har store ambitioner og som ønsker at uddanne sig i udlandet. Selvom det danske uddannelsessystem er et af de bedste i hele verden og alle har mulighed for at uddanne sig, uanset økonomisk eller social baggrund, er der nogle af de unge studerende, der ikke kan få deres ønsker indfriet i Danmark. I sådan et tilfælde kan Viet-Jacobsens Fond yde støtte, såfremt den studerende besidder visse evner og kvaliteter. Ønsker du økonomisk støtte til veteranformål, videregående studier eller børn og unge med en hård start på livet, kan du ansøge om et økonomisk tilskud fra Viet-Jacobsens Fond.

Comments are closed.