Lækker firmafrokost og catering til private og erhverv

Lækker firmafrokost og catering til private og erhverv

Når du skal have mad leveret udefra, så har du sikkert oplevet, hvor svært markedet kan være at overskue. Der kan være en kæmpemæssig forskel på de mange cateringleverandører, og især når man kigger i København og omegn. Madkonceptet skiller sig ud ved at have ekstra fokus på råvarevalget. Der tilbydes bl.a. frokostordning til firmaer i hovedstaden, men også catering til firmafester og private arrangementer, som du kan læse meget mere om på madkonceptet.dk – altid sublime råvarer!

Madkonceptet firmafrokost – En god frokostordning i KBH

Når man sidder dybt begravet i et projekt, som opsluger en 24/7, så er det ikke altid, der er tid til at smøre en ordentlig madpakke. Gør som andre firmaer i København, og tilmeld frokostordningen på madkonceptet.dk, hvor der er mulighed for tilpasning til mennesker med kostrestriktioner. Det er en inkluderende frokostordning, der er lavet fra bunden med nøje udvalgte ingredienser og altid med et kæmpe fokus på kvalitet og godt kokkehåndværk. Denne firmafrokost i København egner sig til alt fra kontorvirksomheder i midtbyen til lageret i Glostrup. Dette tiltag kan betyde meget for arbejdsglæden og moralen på din arbejdsplads. Mange danske virksomheder er derfor også begyndt at tilbyde gratis frokost til de ansatte som en ekstra bonus. Vil du vide mere om denne frokostordning i KBH? Læs mere om firmafrokost i hovedstaden på www.madkonceptet.dk.

Catering til firma events og private arrangementer i København

Catering behøver ikke at være mere kompliceret end højest nødvendigt. God mad af de bedste råvarer tilbydes hos Madkonceptet, som leverer til privatfester og firmafester. Uanset om du skal arrangere julefrokost på dit kontor, eller du ønsker at holde en påskefrokost sammen med hele familien, så overvej Madkonceptet. Bestil catering i København ved minimum 15 kuverter. Du får bedre mad for pengene. Slip for selv at stå med gryderne på den store dag, når du egentlig meget hellere vil bruge den sammen med kollegaerne, vennerne eller familien. På madkonceptet.dk kan du læse lidt mere om de forskellige muligheder, og denne virksomhed inden for diner transportable i KBH er f.eks. ekspert i tapas. Du kan også bestille catering i hovedstaden som brunch og 3-retters menu, eller specielle højtids madoplevelser som f.eks. til påske og nytår. Læs mere online.

Bestil catering til private og firma events, og læs mere om frokostordning i København via madkonceptet.dk.

Comments are closed.