JEMA LIFT forhandler brugervenlige handicaplifte samt løfteborde til intern logistik

JEMA LIFT forhandler brugervenlige handicaplifte samt løfteborde til intern logistik

Der findes hos JEMA LIFT altid er bredt udvalg af gode produkter, med mange års erfaring bag sig. Sortimentet byder bl.a. på handicaplifte og løfteborde til intern logistik, som fås i den bedste kvalitet.

Brugervenlig handicaplift

JEMA LIFT er et dansk firma, som har international anerkendelse for deres høje kvalitet, som findes i alle deres produkter. Med en handicaplift fra JEMA LIFT, sikres en god måde for gangbesværede eller kørestolsbrugere, en god måde at komme rundt på. Handicapliftene findes med op til 3 meters vandring, så de kan benyttes de fleste steder. JEMA LIFT’s handicaplifte er brugervenlige og et konkurrencedygtige produkt, som kan bruges både i det private, industrien eller offentlige bygninger. Handicapliftene bliver altid fremstillet efter kundens specifikke behov, samt at designet tilpasses den aktuelle bygning og ønsker. Handicapliftene fås bl.a. som trappelifte, elevatorer eller den traditionelle lift. Læs mere om de mange muligheder på www.jemalift.dk.

Løftebord til intern logistik

Der findes hos JEMA LIFT også andre gode muligheder, hvis man ønsker at gøre hverdagen nemmere. Der tilbydes bl.a. løfteborde til intern logistik, som kan bruges i de fleste industrier. Alle løftebordene til den interne logistik bliver konstrueret efter de nøjagtige ønsker, som kundes har. Der findes specielle X-modeller, som kan benyttes til et mere intensivt drifts industrier, som opfylder alle de strengeste krav til driftssikkerhed. De mange forskellige løfteborde til intern logistik kan benyttes stort set alle steder, som fx lagerhaller, montageborde, pakkeborde, standpladser for operatører og mange andre steder. Derudover er alle produkterne fremstillet i egen danske fabrik, så man er sikker på at sikkerhed og kvalitet går hånd i hånd. Undersøg hvilke muligheder der kunne være noget for dig på www.jemalift.dk, og find din virksomheds næste løftebord.
Besøg JEMA LIFT allerede i dag, hvis du søger nye muligheder til handicappede eller hjælp til industrien.

Comments are closed.