Jysk Biobrændsel forhandler et stort udvalg af træpiller fra producenter som Scandbio og Stora Enso

Jysk Biobrændsel forhandler et stort udvalg af træpiller fra producenter som Scandbio og Stora Enso

Jysk biobrændsel er klar til at levere en bred vifte af forskellige typer biobrændsel til at varme boligen op med fra kendte kvalitetsmærker. Her kan du bl.a. glæde dig til et godt udvalg fra Scandbio, der især kendes for deres 6 mm træpiller og 8 mm træpiller. Et andet godt mærke, som man ligeledes finder i kataloget lige nu, er Stora Enso. Læs mere om begge producenter og om butikken i artiklen herunder.

Scandbio træpiller fås som både 6 og 8 mm

Der er flere gode fordele ved at starte med at kigge forbi www.jyskbiobrandsel.dk, når man skal købe nye træpiller eller andre typer biobrændsel. Først og fremmest kommer man naturligvis ikke uden om at tale pris, men her er der heldigvis også kun gode nyheder når det gælder den danske forhandler, der udelukkende forhandler biobrændsel, f.eks. træpiller, der både fås som 6 mm og 8 mm varianter, til priser hvor alle kan være med. Kvalitetsniveauet er altid ekstra højt hos dem, hvilket man bl.a. sikrer ved at levere gode kvalitetsmærker som Scandbio. Scandbio leverer en bred vifte af godt biobrændsel, som med garanti kan sikre, at man kan få fyret godt op og holde boligen varm på selv de koldeste vinterdage.

Se også udvalget af produkter fra Stora Enso på jyskbiobrandsel.dk

Udover Scandbio kan du bl.a. også købe Stora Enso hos forhandleren. Præcist som med Scandbio, leverer Stora Enso produkter som træpiller, der kombinerer høj kvalitet og gode brændværdi med ganske fornuftige priser.

Har du endnu ikke været forbi Jysk Biobrændsel og kigge deres udvalg med bl.a. Scandbio og Stora Enso brændsel igennem, kan du sagtens nå det endnu. Husk, at de tilbyder gratis levering i hele landet, og at de som regel leverer inden for kun 2-5 dage. Udover Scandbio og Stora Enso, finder du bl.a. også mærker som Heatlets og Ekman træpiller i kataloget.

Comments are closed.