Frokostbuffet med tilvalg som f.eks. sandwich – levering til Århus, Randers m.m.

Frokostbuffet med tilvalg som f.eks. sandwich – levering til Århus, Randers m.m.

Frokost+ er kendt for service, og ikke mindst for kvalitet. Det er en partner, som kan levere firmafrokost dagligt, men de kan også meget mere end det. Udover deres frokostbuffet, som kan leveres til Århus og andre østjyske byer, så tilbyder de også portionsanretning. Samtidig har man mulighed for at få sandwich eller en anden type ekstra forplejning.

Prøv frokostbuffet i Århus fra frokostplus.dk

Frokost fra Frokost+ er en interessant buffet, som også kan fås som portionsanretning. Inden man bestiller deres frokostbuffet i Århus og omegn, kunne man evt. kigge på nogle eksempler. Buffeten indeholder absolut noget for enhver smag. Typisk vil man få en varmt ret, men også flere salater, noget tilbehør og mulighed for at lave smørrebrød. Frokostretten kunne f.eks. være klassisk lasagne med ost og bechamelsauce. Den kunne på samme dag stå på forret med laksestykker og en kold bondesalat samt en sund salat med rødbeder og selleri. Så kunne der på den pågældende dag være hjemmelavet postej og hvidløgssalami, imens der også vil være salatbar og noget tilbehør til brødet. Det kunne enten være grøn mojo, humus eller selvfølgelig noget andet. Lyder det fristende? Denne frokostbuffet køres ud til jeres adresse i Århus plus omkringliggende områder og byer.

Sandwich til mødet med partneren

Frokost+ tilbyder sandwich, men også smørrebrød som en ekstra ting. Vi er jo vilde med smørrebrød; Det er nærmest vores nationalret. Hos Frokost+ ved de både, hvordan man laver en god sandwich og smørrebrød. Deres sandwicher kan fås med tunmousse, roastbeef, skinke og ost, kylling og bacon samt med vegetariske ingredienser. Få en frisksmurt sandwich med hjemmelavet dressing. Hælder I til trekantsandwich? Disse kan også bestilles online via frokostplus.dk, der tager hånd om jeres særønsker. De laver også sandwichtallerkener, der kommer med lidt tilbehør. Det vil være en rigtig lækker tilføjelse til det lange forretningsmøde. Læs også mere om smørrebrød online hos Frokost+, og begynd som abonnent på firmafrokost i Østjylland hos dem allerede nu.

Comments are closed.