Hestestalde og fangefolde til kvæg på dan-egtved.dk

Hestestalde og fangefolde til kvæg på dan-egtved.dk

Dan Egtved sælger alt i inventar til kvægbrug. Her kan du bl.a. læse om deres fangefolde til kvæg og om deres hestestalde.

Køb en fangefold til kvæg – Se mulighederne online hos Dan Egtved

Dan Egtved har i mange år produceret inventar til kvægbrug i høj kvalitet, og har mange tilfredse kunder igennem mange år rundt omkring i landet. Deres produkter er slidstærke og effektive, giver høj komfort for dyrene og gode arbejdsforhold for landmændene. Hvis du fx skal bruge en fangefold til kvæg, så kan du finde et super system på siden med moduler, som let kan sættes sammen og skabe en god fangefold, som holder kvæget inde og giver landmanden mulighed for at gå ind og ud efter behov. Den smarte fangefold til kvæg kommer i moduler og på den måde kan du selv bestemme hvor stor din fold skal være. Modulerne er lavet i varm galvaniseret stål og holder i mange år, da de ikke ruster og stort set ikke kan ødelægges. De er 1,60 m høje og 3 meter lange og er lette at håndtere for landmændene, og på den måde kan der hurtigt bygges en fangefold op på marken.

Hestestald i robuste materialer

Hos Dan Egtved kan du finde mange forskellige slags hestestalde. Hvis dine heste skal have den bedste stald, så skal den være fra dan-egtved.dk, det er helt sikkert. Deres forskellige modeller dækker ethvert behov. Deres super robuste hestebokse er lavet med kraftige materialer. Rustfri stålstolper og gitter, som ikke ruster, og plastplanker, som ikke skal vedligeholdes og som tåler fugt fra gødning. Plastplankerne er brudstærke og ligner træ, men skal slet ikke holdes ved lige. Skydedørene ruller med kuglelejer og er forsynet med et fjederbelastet lukketøj, som aldrig svigter. Med sådan en hestestald får dine heste de bedste forhold, og du selv slipper for at skulle vedligeholde og reparere. Det er en hestestald, som fungerer og giver de bedste forhold for både dyr og mennesker. Der er forskellige modeller med mere eller mindre åbne stalde med eller uden gitter og du kan helt sikkert finde den perfekte model til dine heste.

Comments are closed.