Find borde og bænkesæt samt et effektivt affaldssorteringssystem hos ZENZO

Find borde og bænkesæt samt et effektivt affaldssorteringssystem hos ZENZO

ZENZO er specialiseret i byrumsinventar og præsenterer et stort katalog af alt fra robuste borde og bænkesæt til miljøbevidste affaldssorteringssystemer.

Borde og bænkesæt i holdbare materialer

Hvis I planlægger at anlægge større siddegrupper udenfor, kan det være godt med kvalificeret rådgivning og et velassorteret katalog over, hvilke borde og bænkesæt der findes på markedet. Særligt med tanke på, at det I vælger helst skal kunne holde i mange år i alle slags vejr og gennem alle årstider. Hos ZENZO finder I et stort udvalg, der er sammensat på baggrund af mange års erfaring og et miljøbevidst fokus på holdbarhed og materialer. Her kan I finde robuste borde og bænkesæt i mange forskellige materialer, størrelser og designs, der på hver sin måde passer til forskellige former for brug, forskellige typer af anlæg og arkitektur. Fælles for alle borde og bænkesæt er, at de er valgt på baggrund af deres lange holdbarhed og miljørigtige produktion. Hos ZENZO vil jeres virksomhed kunne få god vejledning i forhold til at vælge de rette borde og bænkesæt. Besøg: www.zenzo.dk for at se deres udvalg og for at læse mere.

Super smart affaldssorteringssystem

Ved at gøre det lettere for borgerne at sortere deres affald og lettere for dem, at komme af med det på rigtig vis, bliver det også lettere at sikre kvaliteten af det sorterede affald. Det kan derfor betale sig at investere i praktiske affaldssorteringssystemer, der er lette at anvende for borgerne. Hvis I som kommune er på udkig efter holdbare og miljørigtige affaldssorteringssystemer, er ZENZO et godt sted at kigge. De tilbyder en bred vifte af nedgravede eller delvist nedgravede affaldssorteringssystemer, der giver mulighed for specialiserede affaldscontainere til forskellige typer af affald, så som glas, pap og papir, plastic, metal osv. Det gode ved nedgravede affaldssorteringssystemer er, at de optager mindre plads i byrummet, hvilket gør, at de kan placeres på almindelige gader og således være let tilgængelige for brugerne i deres dagligdag. I kan få et overblik over ZENZOs katalog over miljørigtige løsninger på bortskafning og samtidig optimal sortering af affald på: www.zenzo.dk.

Comments are closed.