Find alt lige fra Jotun bådpleje til sejlbåd blokke hos Marinebutikken

Find alt lige fra Jotun bådpleje til sejlbåd blokke hos Marinebutikken

Uanset hvad du lige står og mangler, er Marinebutikken i Vejle et godt sted at lede. Med et kæmpe udvalg indenfor bådudstyr, bådpleje og bådtilbehør, finder du med sikkerhed, hvad du leder efter her. De forhandler alt fra Jotun bådpleje til sejlbåd blokke.

Godt udvalg af Jotun bådpleje

Mange kender Jotun bådpleje og ved, at Norske Jotun er garant for superkvalitet når det kommer til bundmåling, bådmaling, marineolier, marinelakker, epoxy-primere og mange andre bådplejemidler. Hos Marinebutikken i Vejle finder du alt fra Jotun bådpleje, samtidig med at du finder kyndig vejledning til, hvad der vil være bedst til lige den situation du og din båd står i. Uanset om du har sejlet din sidste sejltur for i år og skal til at have båden på land, for at give den en gang bundmaling, eller om det er sommer og dækket trænger til en omgang, vil Jotun bådpleje have det du skal bruge. Hvis ikke du bår i nærheden af den store, fysiske butik i Vejle, kan du altid besøge deres hjemmeside: www.vejlemarineservice.dk, hvor du nemt kan danne dig et overblik over den enorme produktserie fra Jotun bådpleje og købe hvad du mangler online. Heldigvis leveres alle køb indenfor 3 dage og til fast lav fragtpris på bare 39 kr.

Sejlbåd blokke i alle størrelser

Alle der har sejlet ved, at sejlbåd blokke og deres kvalitet er afgørende for følelsen af at sejle. Med nye blokke i sejlbåden føles dét, at hive sejler hjem til kryds som en leg, mens en gammel blok nemt kan forpurre den fornøjelse. Hos Marinebutikken i Vejle har de et enormt udvalg af sejlbåd blokke fra alle de bedste mærker. Du kan her finde sejlbåd blokke i alle størrelser og til alle de forskellige steder på båden uanset om det er til at bruge i cockpittet, på løjgangen, på ruffet eller på dækket. Eftersom de har alle størrelser, forhandler de naturligvis også blokke der er velegnede til joller. For at se mere og danne dig et overblik over deres store udvalg af sejlbåd blokke og lade dig inspirere, så besøg: www.vejlemarineservice.dk. Her kan du finde og købe det du mangler, og samtidig nyde godt af deres lave fragt på 39 kr. og korte leveringstid på bare 1-3 dage.

Comments are closed.