Faldsikring og hovedværn hos en dansk sikkerhedsekspert

Faldsikring og hovedværn hos en dansk sikkerhedsekspert

Sikkerhedsgiganten sælger hovedværn online, og du kan også finde en del i faldsikring på sikkerhedsgiganten.dk. Sørg for at have styr på sikkerheden, uanset om det er på arbejdspladsen eller i privaten.

Alt inden for faldsikring på sikkerhedsgiganten.dk

Når man arbejder over de normale højder, er det et must at tænke over faldsikring. Der er forskellige muligheder alt efter situationen, og Sikkerhedsgiganten har inkluderet et ekstra stort udvalg inden for denne sikkerhedsfacet. Du finder bl.a. faldsikringsseler, karabinhager, liftsæt, faldsikring på reb, støttebælter og falddæmpere. Med disse produkter er du et skridt i den rigtige retning for at beskytte dig selv mod risici i højderne. Mange danskere arbejder på siloer, vindmøller eller kraner. Her skal man tænke over at reducere risikoen så meget som muligt. Sikkerhedsgiganten fører også ankerliner, brøndhejs, faldblokke og forankring blandt deres store udvalg. Det er lovpligtigt at arbejde med ordentligt faldsikring udstyr, når man arbejder i højderne. Dette skal efterses jævnligt, og personalet skal være ordentligt uddannet til at benytte det. Utilstrækkelig viden er en af de typiske årsager til faldulykker.

Hovedværn fra 3M, PETZL og andre brands

Sikkerhedsgiganten fører også hovedværn via www.sikkerhedsgiganten.dk. Her er rollen naturligvis at reducere eventuelle hovedskader som fx ved faldende objekter. Sikkerhedsgiganten fører hovedværn fra anerkendte mærker – 3M, CENTURION, PETZL m.m. Hvert mærke har skabt flere modeller som har flere formål. Det er derfor essentielt, at du sætter dig ordentligt ind i din branche og dens risici inden køb af hovedværn. Det er værd at vide, at størstedelen af sikkerhedshjelmene har en levetid på mellem tre og fem år. På sikkerhedsgiganten.dk er udvalget inddelt i nogle kategorier. Der kan du navigere dig frem til hovedværn som hjelmhuer, industrisæt, klatrehjelme, bump caps og de klassiske sikkerhedshjelme.

Har du 100 % styr på alle facetter af sikkerheden på arbejdspladsen? Hos Sikkerhedsgiganten finder du alt det rette udstyr, uanset om du er tømrer eller vinduespudser. Køb masser af artikler inden for faldsikring, eller bestil hovedværn online til at beskytte den vigtigste kropsdel.

Comments are closed.