Alt fra dukker til læringsspil såsom Syllabus sælges hos Legebyen.dk

Alt fra dukker til læringsspil såsom Syllabus sælges hos Legebyen.dk

Hos Legebyen.dk kan du finde et veludvalgt sortiment af legetøj til børn i alle alderstrin. Læs mere om dukker samt om Syllabus spillet her.

Dukker som styrker sociale kompetencer

Hos Legebyen.dk kan du finde alt i legetøj til gode priser. Der er bl.a. et bredt udvalg af forskellige slags dukker fra bl.a. Rubens, Groovy Girls og Barbie samt babydukker i 1:1. Det er vidt forskelligt om børn helst vil lege med teenagedukker, tøjdukker eller plastikdukker af menneskebørn, som de kan pleje og passe. Leg med dukker styrker sociale kompetencer og kan hjælpe børnene med at udvikle en følelse af emotionelt ansvar over for deres dukkebarn. Derfor elsker mange børn at lege med de populære babydukker, som de kan have med sig overalt og som de kan passe, pleje og give opmærksomhed. Der er et bredt udvalg af forskellige spændende dukker til salg i butikken, hvor du kan være sikker på, at du får kvalitetsprodukter for pengene. Der er også dukketøj, dukkevogne og andet tilbehør til salg, så de kan påklædes i forskellige outfits alt efter, om de skal med til te-selskab ovre i børnehaven eller sove i deres egen barnevogn.

Spændende læringsspil kendt som Syllabus

Legebyen.dk sælger også mange forskellige spil og her er også forskellige kategorier og alderstrin. Der er både vidensspil, sociale spil, familiespil, brætspil og havespil. Et rigtig spændene læringsspil for børn i 7-12 års alderen er Syllabus, som er et spændende brætspil, der lærer børn om natur, teknik og matematik og som samtidig er enormt spændene og udfordrende for børnene. Spillet er udviklet af legetøjsforskere og giver en helt unik måde for børnene at lære på, som ellers ikke findes andre steder. Det er en legende tilgang til indlæring, som børnene kan have meget glæde af at lære og blive præsenteret for. Syllabus er et oplagt spil for børn i 7-12 års alderen, som interesserer sig for udfordringer. Læs mere om Syllabus på www.legebyen.dk, hvor du kan finde mange forskellige spændende spil til børn i alle aldre, både sociale, solo, brætspil og mange flere slags både for store og små børn samt for hele familien.

Comments are closed.