VVS og murer nær Skjern

VVS og murer nær Skjern

Leder du efter en erfaren murer eller VVS-virksomhed i Vestjylland? Hansen & Larsen har erfaring med det hele og klarer enhver opgave!

VVS-firma, som kan sit kram

Hansen & Larsen er et stort entreprenørfirma i Skjern, som arbejder inden for mange forskellige fagområder og med stor erfaring med både privatbyggeri, industrielt byggeri og landbrugsbyggeri. De har over 80 ansatte, og deres fagområder tæller bl.a. VVS, murere, tømrer, arkitekter, ingeniører etc. De kan klare både totalentrepriser samt små opgaver, inden for VVS, renovering, tilbygning, udskiftning af vinduer etc. Hvis du skal bruge hjælp til VVS nær Ringkøbing, så kan du med fordel kontakte dem. I over 50 år har de hjulpet vestjyderne med store som små opgaver, og du har altid den samme kontaktperson fra virksomheden indtil din opgave er løst, Det skaber tryghed og præcision. Du kan læse mere om tidligere kunders erfaringer med virksomheden inde på deres hjemmeside www.hansenlarsen.dk. Her kan du også læse om de forskellige kompetencer og fagområder, som de behersker og hvordan du får opfyldt dine drømme i forhold til dit hus.

Bestil murer tæt på Ringkøbing via www.hansenlarsen.dk

Hansen & Larsen er også et murerfirma og har været det i mange årtier. Murerbranchen har ændret sig en hel del, da der ikke længere bliver opført nær så mange murstensbygninger, som førhen. Nu arbejdes der oftest med betonmoduler, som beklædes med murstenspaneler eller andre overflader. Denne metode går hurtigere, men kræver kraner på byggepladsen. Uanset hvordan dit drømmehus ser ud, så er Hansen & Larsen den murer, du leder efter. Skal du have bygget skorsten, renoveret en faldefærdig mur, renoveret facaden på huset eller have opført en tilbygning, så kan de klare den. En murer er ekspert i mursten, men har mange andre vidensområder, som er højest nødvendige i moderne byggeri. I virksomheden arbejder de efter tidens normer og miljøkrav, så medarbejdernes viden bliver løbende udviklet efter, hvad markedet kræver. Du vil finde dygtige murere i deres virksomhed, som kan klare de opgaver, du måtte have brug for at få løst.

Comments are closed.