Vildmarksbad og swimmingpool – den reneste velvære

Vildmarksbad og swimmingpool – den reneste velvære

Drømmer du om luksus og wellness? Hos Wellmore sælges alt fra et vildmarksbad til en swimmingpool. Der føres både indendørs og udendørs velværeoplevelser.

Vildmarksbad i træ med brændeovn – Wellmore

Et vildmarksbad er karakteriseret ved træstrukturen og brændeovnen. Det er en mere naturtro form for velvære til dem, der elsker at sidde under åben himmel. Wellmore forhandler både store og små modeller. Køb et vildmarksbad til hele familien, eller vælg en mindre type til personlig afslapning. Et vildmarksbad er den perfekte tilføjelse til haven. Du kommer ikke til at gå galt med sortimentet hos Wellmore, der kun fører ordentlige og kvalitetsfulde velværeoplevelser. På wellmore.dk kan du hente inspiration ved at se på billeder af forskellige installationer. Firmaet har inkluderet modeller fra MaXXwell, som fås i flere vidt forskellige design. Et udebad er muligvis lige det, der skal til for at gøre din have perfekt. Vildmarksbade har oprindelse i Alaska, men i dag associeres de også med Norden – især Finland. Du kender dem måske også under navne som finsk bad, udebad eller hottub. Denne type udendørs træbadekar har vundet sig ind på mange danskeres hjerte.

Swimmingpool til placering udendørs eller indendørs

Når mange tænker på et luksushjem, så er det første i tankerne ofte en swimmingpool. En swimmingpool kan dog betyde mange forskellige ting – alt fra en 50 meter lang model i svømmehallen til en lille cirkel, man knap nok kan svømme i. Wellmore har specialiseret sig i at tilbyde modeller til danskere, som ønsker at kunne få oplevelsen i eget hjem. Købet er kun den første del. Der er en masse, man skal vide om installering og vedligeholdelse af swimmingpool. Wellmore har samlet nyttige informationer på hjemmesiden. På wellmore.dk finder du ikke kun udendørs og indendørs svømmebassiner. Du kan også købe tilbehør til swimmingpool – poolteknik, opvarmning, covers og meget mere.

Besøg Wellmore online, og læs om emner som vildmarksbad og swimmingpool. Med god rådgivning ender du ud med den rette løsning.

Comments are closed.