Tag med til Aromaland – og find Danmarks største udvalg af aromaer

Tag med til Aromaland – og find Danmarks største udvalg af aromaer

Er du typen, der elsker at eksperimentere med aromaer?

Så kan det varmt anbefales, at du besøger Aromaland enten på nettet eller i de fysiske butikker rundt om i landet, hvor du får adgang til et rent slaraffenland af forskelligartede aromaer med frodige dufte som abrikos, guava, lime, banan og alt derimellem.

Aromalands klare målsætning er at stadfæste positionen som Danmarks førende leverandør af aromaer. Der forhandles dog udelukkende produkter af en topkvalitet fra kendte mærker. For som teamet selv siger: “Vi kunne aldrig drømme om at sælge smage, som vi ikke selv ville bruge.”

Aromaer fra DV Liquids – et rent kvalitetsprodukt

Ét af de brands, som Aromaland er særligt stolte af at repræsentere, er DV Liquids. Det prisbelønnede engelske brand har gennem en årrække været anset som en pioner inden for branchen, særligt fordi man bevidst har valgt at producere rene aromaer uden DEG, diacetyl og acetyl. Produkterne er desuden vandopløselige, idet alle olier er fjernet fra de enkelte aromaer. Med valget af DV Liquids får du ganske enkelt den renest mulige smag.

Aromaland tilbyder hundredvis af aromaer fra DV Liquids’ populære udvalg, så du finder her et forrygende udvalg fra en af branchens bedste producenter.

Aromaer fra glimrende mærker

Aromaland har altid et velassorteret sortiment bestående af aromaer som udelukkende leveres i den bedste kvalitet. Udover DV Liquids, kan du blandt andet vælge aroma fra mærker som Fantastical, Hooligan, Liquid Architects, M-Flavours m.fl. Præcis hvilket mærke som passer bedst til dig, det bliver du nok nød til selv at eksperimentere dig frem til. Heldigvis er priserne generelt fornuftige i butikken. Så får man købt en type aroma, som ikke lige ender med at være ens favorit alligevel, er det ikke nogen større katastrofe. At dét er overhovedet sker, er dog usandsynligt, da man generelt har sørget for kun at have velduftende og indbydende aroma i kataloget.

Aromaland – står aldrig stille

Aromaland har været på markedet siden 2010 og har derfor adskillige års erfaring med at lokalisere de bedste produkter på dagens marked. De respektive brands udvælges typisk på baggrund af kvalitet og erfaring.

Samtidig er der tale om en dansk forhandler, der aldrig ønsker at stå stille i udviklingen. Derfor bliver produktsortimentet løbende udvidet med nye, spændende produktvalg.

Besøg allerede i dag Aromaland.dk, så du kan omgive dig med de dufte, der gør det muligt for dig at skabe dit helt eget personlige duftparadis!

Comments are closed.