Tag dig godt af dine medarbejdere eller dit mandskab med kontormoduler eller en mandskabsvogn fra FOCUS Moduler A/S

Tag dig godt af dine medarbejdere eller dit mandskab med kontormoduler eller en mandskabsvogn fra FOCUS Moduler A/S

En virksomhed kan pludselig vokse ud af sine lokaler, således at medarbejderne må presse sig sammen ved skrivebordene og deles om alt for få kvadratmeter. FOCUS Moduler A/S kan hjælpe med udvidelsen. De udlejer og sælger kontormoduler, og hvis din virksomhed skal udbygges på traditionel vis, kan du også leje mandskabsvogne til byggepladsen.

Kontormoduler er en god løsning til virksomheder i vækst

Sommetider kan det haste at få nye kontormoduler til virksomheden. Det kan være, virksomheden er i så stor vækst, at I slet ikke kan vente med at bygge ud, fordi medarbejderne ellers må slås om pladsen. En god og hurtig løsning kan være kontormoduler, og det er her, FOCUS Moduler A/S kommer ind i billedet. De leverer, installerer og efterser kontormoduler, både til permanent og midlertidig brug. Kontormodulerne tilpasses jeres behov: ét eller flere, med alle nødvendige netværksinstallationer, fuld møblering – eller hvad end jeres virksomhed har brug for til de ideelle arbejdsforhold. I kontormoduler fra www.focusmoduler.dk er der altid sørget for godt indeklima og optimal udluftning. Skal kantinen placeres i jeres nye kontormoduler, kan FOCUS Moduler A/S desuden stå for kantinedriften.

Indloger dit mandskab i en mandskabsvogn med gode faciliteter

FOCUS Moduler A/S er eksperter inden for indretning af byggepladser. De leverer mandskabsvogne i form af moduler til byggepladsen, så håndværkerne kan få dækket deres fornødenheder, mens byggeprocessen er i gang. Mandskabsvogne eller skurvogne er en nødvendighed for, at arbejdet kan forløbe, som det skal, da der i mandskabsvognene kan installeres toiletter, badefaciliteter, omklædning og køkken. Hvis der er brug for kontorplads, kan en mandskabsvogn også sagtens indrettes med skrivebordspladser. At installere mandskabsvogne i form af moduler er en yderst fleksibel løsning, fordi modulerne er nemme at transportere, opstille, vedligeholde og evt. fjerne, når byggeriet er færdigt. Focusmoduler.dk tilbyder totalentrepriser på moduler, hvilket inkluderer alt fra installation af el og vand til indretning med passende møbler samt efterfølgende service og eftersyn.

Comments are closed.