Swinger fest på den førende sexklub på Sjælland

Swinger fest på den førende sexklub på Sjælland

Hos CitySwingers som findes i KBH på Sjælland, findes en af Skandinaviens mest besøgte swinger klubber, hvor der findes gode rammer og trygge lokaler. Swingerklubben byder på mange forskellige events hver måned, samt swinger fester og sexklubber.

Kom til swingerfest i København

Hos CitySwingers som har beliggenhed på Sjælland, findes der gode swingerklubber, hvor der bl.a. findes swinger fester. Swinger festerne hos CitySwingers er til både friske singler eller par, der ønsker at prøve noget nyt. Swinger festerne foregår i deres trygge lokaler, hvor der findes god stemning og et godt miljø. Swinger festerne byder bl.a. på fri bar, efter at entré er betalt, som er bemandet af et frivilligt crew, der er en del af det gode miljø på klubberne. Swinger festerne hos CitySwingers lover god stemning, hvor at der er mulighed for at besøge klubbens forskellige rum, som fx spa og sauna, sm afdeling, private rum og meget mere. Læs mere på www.swingeren.dk og find dine interesser.

Skandinaviens mest besøgte sexklub

Hos CitySwingers findes den største sexklub i KBH. I sexklubben findes mange forskellige events hver måned, i klubbernes trygge rammer og gode miljø. Der findes events såsom gb set ups med 10-50 deltagere, reb og sm seancer, glory-hole konkurrence og meget mere. Derudover findes der i sexklubben forskellige sex-rum, som byder på forskellige aktiviteter såsom private rum, gang bang rum, sexgynger og andre sexlystige rum. Ligeså snart entré til sexklubben er betalt, tilbydes der også fri bar, som bliver betjent af et frivilligt crew, som hjælper med at skabe et godt socialt miljø. Læs mere om sexklubben på www.swingeren.dk og væk dine interesser. Se eventuelt også intro videoer på swingertv portalen.

Besøg CitySwingers allerede i dag, hvis du leder efter nogle nye og spændende seksuelle oplevelser, i et godt socialt miljø. Klubberne findes i KBH, og lover altid god stemning og gode lokaler.

Comments are closed.