Studierejse til Prag, Berlin og mange andre interessante rejsemål

Studierejse til Prag, Berlin og mange andre interessante rejsemål

Tag på studietur til Prag – en perle i Tjekkiet. Berlin Specialisten tilbyder også studierejser til andre destinationer i Europa og New York, og de har naturligvis en del erfaringer med den tyske hovedstad. Læs mere om A+ rejser til studieklasser på www.berlinspecialisten.dk.

Tag på en Prag studietur i samarbejde med Berlin Specialisten

Overvejer du Prag som destination til klassens studietur? Berlin Specialisten står både for det praktiske som bestilling af reservationer til restauranter eller museer, ligesom der også kan arrangeres specialbesøg til virksomheder i Tjekkiet. Berlin Specialisten tilbyder også andre goder som dansk rejseguide på de fleste destinationer og helt gratis kaffe under busturen. Prag er centralt placeret i Europa, ikke mange timers kørsel fra den tyske grænse. Byen byder på alt fra historiske bygninger som fx Karlsbroen til slotte, store pladser og masser af shoppingmuligheder. En studietur til Prag kommer til at blive et hit, da der er noget for alle i klassen. Berlin Specialisten tilbyder historiske vandringer i storbyen, som er tilpasset diverse aldersgrupper, så alle i forsamlingen finder det interessant. Se de mange institutioner, museer og lignende i Prag med en studietur arrangeret af rejsebureauet Berlin Specialisten.

Bestil en skræddersyet Berlin studierejse efter jeres behov på berlinspecialisten.dk

En anden mulighed for studierejse er Berlin. Det fremgår i navnet på firmaet, at det er en af de byer, som de har mest forstand på. Dette kan i den grad bekræftes. Berlin er også en af favoritdestinationerne blandt danskere. Det er der mange grunde til. Først og fremmest tager det ikke lang tid at komme til den tyske hovedstad, hvad end man er i tog, bus, bil eller fly. En studierejse til Berlin fra www.berlinspecialisten.dk kan skræddersys efter jeres behov. Byen har et rigt kulturliv, der naturligvis skal udforskes, men først og fremmest associerer man metropolen med Den Kolde Krig, Berlinmuren og 2. Verdenskrig. Klik ind på berlinspecialisten.dk, og find den ideelle studierejse, der giver jer den bedste bid af denne oplevelsesrige by. Hos Berlin Specialisten tilbydes ferier til Prag samt den tyske hovedstad. Mere info om de forskellige destinationer kan findes på berlinspecialisten.dk.

Comments are closed.