Stort udvalg af udendørs affaldsspande og bioposer til ethvert behov

Stort udvalg af udendørs affaldsspande og bioposer til ethvert behov

ZENZO har i mange år haft fokus på at skabe og tilbyde bæredygtige løsninger indenfor affaldshåndtering og -sortering. I vil således der kunne finde et stort udvalg af udendørs affaldsspande i flere forskellige designs, ligesom at I her vil finde et stort udvalg af bioposer.

Udendørs affaldsspande

Det er sjældent vi tænker over de mange udendørs affaldsspande, skønt de spiller en stor rolle for vores adfærd og håndtering af affald. En udendørs affaldsspand gør det lettere at komme af med det affald, vi hele tiden producerer, endda når vi er på farten. De kan have en nudgende effekt, således at cigaretskodder f.eks. ikke ender på jorden, men i skraldespanden. Hos ZENZO har man i mange år specialiseret sig i at kunne tilbyde elegante, praktiske og ikke mindst bæredygtige løsninger indenfor affaldshåndtering. I vil her finde et stort udvalg af udendørs affaldsspande, hvor der findes modeller til enhver lejlighed. I vil kunne finde udendørs affaldsspande med mulighed for affaldssortering og modeller i forskellige materialer alt efter, hvor hårdføre de skal være. Skulle I være i tvivl om, hvad jeres behov helt er, er der altid mulighed for at modtage kvalificeret og grundig vejledning. Læs mere her: www.zenzo.dk.

Bioposer til ethvert behov

Heldigvis fylder bioposer mere og mere i vores hverdag, og det er ikke længere sjældent at vi støder på dem. Hos ZENZO, der i mange år har specialiseret sig indenfor alle led i en bæredygtig affaldshåndtering, finder I et bredt sortiment af bioposer til alle behov. Poserne er lavet af en tynd plantefolie, baseret på blandt andet vegetabilske olier og stivelse, og er således 100% komposterbare. Alle modellerne er gennemtestede og certificerede og kan anvendes i både den private husholdning såvel som til industrielt brug. BioBag International bioposer, som I kan læse mere om og købe her: www.zenzo.dk, er blandt verdens de førende producenter af komposterbare og bionedbrydelige poser. I vil finde et bredt udvalg af forskellige størrelser og styrker, som betyder, at I her vil kunne finde bioposer til enhver anledning og behov, og at der derfor ikke længere findes undskyldninger for ikke at handle i overensstemmelse med miljøet.

Comments are closed.