Stort udvalg af Kampa telte

Stort udvalg af Kampa telte

Kampa telte fra CF Horsens er det absolut ideelle valg for dig der ønsker at campere på den lette måde uden at gå ned på udstyr af top kvalitet.

CFHorsens

Hos specialbutikken CF Horsens – Camping og Fritid Horsens – kan du finde et stort udvalg af campingudstyr i alle afskygninger. Du kan vælge frit blandt trangia udstyr til middagen i det fri, cykelholderen til din campingvogn til den aktive cykelferie, energivenlige solcellelamper og meget, meget mere. Det er en mærkesag for CF Horsens udelukkende at tilbyde kunderne de bedste mærkevareprodukter af høj kvalitet til altid billige priser. Derfor forhandles der både Alde, Dometic og Isabella villa produkter hos CF Horsens. Du kan endvidere finde diverse produktguides på CFhorsens.dk, hvor du kan finde gode råd om de forskellige produkter som forhandles hos CF Horsens, bl.a. fortelte. Her gennemgås de forskellige typer fortelte, så du kan blive klogere på hvor vidt du bør prioritere Kampa telte, vintertelte eller deltelte. Yderligere kan du finde spørgsmål og svar fra andre campister, som har handlet hos CF Horsens.

Kampa telte

Kampa telte er unikke fortelte helt uden teltstænger. Kampa telte er i stedet udstyret med oppustelige kanaler, som sikrer stabiliteten af forteltet. Der findes mange forskellige typer Kampa telte, som alle findes på www.cfhorsens.dk. Eksempelvis kan du vælge Kampa Ace Air 400, som beskrives som det ultimative luft telt. Kampa Ace Air 400 er lavet af polyester 300D, som er enormt kraftigt. Denne udgave af de populære Kampa telte er desuden udstyret med hvide gardiner ved både sideruder og frontvinduer. Som med alle de andre geniale Kampa telte behøver du kun at pumpe et enkelt sted for at slå teltet op og der er desuden installeret tværgående luftstænger, som sikrer den fuldstændige stabilitet. Så skynd dig ind på CF Horsens’ webshop og bestil dit splinternye kampa telt allerede nu.

Comments are closed.