Stort udvalg af detaljerede RC lastbiler samt trailere og påhæng til fjernstyrede modellastbiler

Stort udvalg af detaljerede RC lastbiler samt trailere og påhæng til fjernstyrede modellastbiler

Hos RC Hobby Trucks kan du finde detaljerede modellastbiler samt trailere og påhæng til fjernstyrede modellastbiler. Læs mere om hvordan du får fingrene i din helt egen RC lastbil her.

Trailere og påhæng til fjernstyrede modellastbiler

RC Hobby Trucks laver super flotte modellastbiler i super detaljeret kvalitet, som helt sikkert vil imponere dig. Der er mange forskellige spændene lastbiler i sortimentet, som er lavet efter rigtige modeller i størrelsesforholdet 1:14, og du kan nok høre, at det ikke er så lidt. De er udstyret med motor til fjernstyring, hydraulik i ladet, bevægelige led og enormt mange forskellige detaljer. På siden kan du også finde trailere og påhæng til fjernstyrede modellastbiler, og på den måde kan du køre med ekstra store læs med din flotte modelbil. Der er mange forskellige slags ekstra udstyr, som fx kæder, kroge, trailere og påhæng til fjernstyrede modellastbiler i butikken, som gør det ekstra sjovt at være samler. Modellerne leveres enten som saml-selv-sæt eller som færdigbyggede, og du kan selv bestemme, hvad du er til. Det er vel et spørgsmål om interesse og om tålmodighed, måske. Læs mere om trailere og påhæng til fjernstyrede modellastbiler til gode priser på www.rchobbytrucks.dk.

Den helt rette RC lastbil

Kender du til RC Hobby Trucks? Hvis du samler på modelbiler og modellastbiler, så gør du helt sikkert, for det er jo det bedste på markedet. Hvis du gerne vil have din helt egen RC lastbil, og du har sparet op til den, så er det jo bare at vælge den rigtige. Der er modeller med 2, 3, 4 og 5 aksler, og du kan finde modeller med hydrauliske lad og mange forskellige spændende funktioner og accessories. De fleste modeller kan leveres som samlesæt eller som færdigbyggede modeller, og på den måde kan du selv samle den. Du kan finde RC lastbiler med lys og lyd, som gør dem helt naturtro, og hvis du vil køre med din RC lastbil, så skal du bare købe en fjernbetjening, for de er selvfølgelig fjernstyrede og kan køre med ret tunge læs. Men størrelsesforholdet er også 1:14, hvilket slet ikke er så lidt!

Comments are closed.