Spar på energiregningen med en varmepumpe

Spar på energiregningen med en varmepumpe

De rigtige varmekilder hjælper dig med at holde energiregningen nede. DBVVS tilbyder dig muligheden for at kunne få den bedst mulige handel på en række forskellige varmekilder til hus, sommerhus eller lignende. Deres mere end 20 års erfaring i branchen betyder, at de altid står klar med personlig rådgivning, der hjælper dig med at træffe det rigtige valg.

DBVVS har varmepumper til alle behov

Hvorfor bør du egentlige vælge en varmepumpe? En varmepumpe er en god varmeløsning på grund af de mange fordele, du kommer til at kunne nyde godt af. Pumpen virker nemlig ved, at den omdanner energi fra luften til varme i dit hjem, hvilket først og fremmest reducerer din varmeregning betydeligt. Grunden til, at dit energiforbrug falder betydeligt, handler om, at det eneste du betaler for er den strøm, din varmepumpe bruger til at lave den grønne energi fra luften om til varme. Udeluften omkring dit hus bliver altså udnyttet til at varme alt mellem radiatorer og varmtvandsbeholdere op, sådan at enten hele dit hus eller enkelte rum kan holde dig varm i løbet af årets kolde måneder. En varmepumpe er altså en både effektiv og prisvenlig måde at opnå behagelige og afbalancerede temperaturer på, og så endda til nogle af Danmarks bedste priser.

En Langå varmepumpe fra DBVVS kan opvarme helt op til 300m2 alt afhængigt af modellen. I mange tilfælde anbefales det dog at tage kontakt til DBVVS for at få professionel rådgivning, før du vælger en varmepumpe til dine specifikke behov. En velisoleret bolig er nemlig vigtig, hvis der ikke skal forekomme for meget varmetab, som slider unødvendigt på varmepumpen. I disse tilfælde kan et pillefyr vise sig at være den bedste løsning, og er derfor også altid at finde på www.dbvvs.dk. Hvis dit hjem egner sig til en varmepumpe, kan du dog altid vide dig sikker på en høj virkningsgrad, energimærke A+++ og en effektiv frekvensstyring, når du vælger at handle hos DBVVS. DBVVS er ikke bare forhandlere af varmepumper, men også VE-godkendte montører. Ved at tilvælge montering, er du derfor også altid sikret produkter, der både er installeret korrekt og klar til brug med det samme. Denne forhandler af varmeløsninger hjælper altså dig med at blive godt varmet op i vintermånederne, uanset om du mangler varmepumpe eller pillefyr.

Lad DBVVS ændre dit indeklima og din elregning én gang for alle. Besøg www.dbvvs.dk, og dan dig et overblik over dine mange muligheder.

Comments are closed.