Smagfuld tapas ud af huset og frokostordning lige til firmaets dør

Smagfuld tapas ud af huset og frokostordning lige til firmaets dør

Prøv frokostordning hos Madkonceptet, og du vil sandsynligvis ikke have lyst til at gå tilbage til andre leverandører eller de kedelige madpakker. Få firmafrokost ud af huset hver dag. Bestil også tapas som diner transportable og konfirmationsbuffet som catering i København og omegn.

Attraktiv og velsammensat frokostordning til erhverv på madkonceptet.dk

Gå over til frokostordning hos Madkonceptet, som leverer frokostbuffet til forskellige virksomheder i KBH. Bliv endnu en af de tilmeldte til firmafrokost. Ring gerne til dem for at høre mere, og læs dig klog på www.madkonceptet.dk. Med denne frokostordning får man nogle faste strukturer, men med indbygget variation. Dagligt står den derfor på 1 grøn salat, 1 varm ret, flere slags pålæg, 1 fyldig salat, hjemmebagt brød både lyst og mørkt og nogle ugentlige fornøjelser som f.eks. dessert om torsdag og osteanretning om onsdag. De har valgt ikke at tage gebyrer for allergikere, alternativer til svinekød, vegetarer og veganere. Det er også muligt at få frisk frugt, kage, smør, øko mælk og andre ekstra ting til ud over det almindelige frokostabonnement. Gør dine medarbejdere glade med en frokostordning fra Madkonceptet. Oplev de mange fordele ved at få ærlig mad af gode råvarer midt på en hektisk arbejdsdag. Det giver energi og mere overskud til at tackle udfordringer og problemer i de sene timer. Tilmeld dig denne firmafrokost i dag på madkonceptet.dk.

Skræddersyet tapas ud af huset med dine yndlings tapasretter

Madkonceptet fører også tapas i København, som leveres til døren. Få skræddersyet tapas ud af huset direkte på madkonceptet.dk. Det er en spansk specialitet, en såkaldt finger-food, der er yderst elsket også i KBH. Madkonceptet ved, hvordan man laver de bedste tapasretter, og de giver dig en lang liste, du blot skal krydse af på. Når du krydser alle favoritterne af, så kan det ikke gå galt. Tapas er elsket til casual begivenheder, men kan egentlig gå godt til de fleste events. Du får muligvis byens bedste tapas som catering på www.madkonceptet.dk.

Comments are closed.