Salg af kølecontainere og andre typer containere

Salg af kølecontainere og andre typer containere

DC-Supply sælger containere til mange forskellige formål. Læs bl.a. om en smart kølecontainer og salg af container til bolig.

Bestil en kølecontainer hos DC-Supply

DC-Supply ombygger og sælger containere til enormt mange forskellige formål. De smarte cargo-containere er nemlig oplagte til at ombygge til forskellige formål, da de er som moduler, der passer sammen, hvis de sættes oven på eller ved siden af hinanden. Desuden kan der let skæres huller til vinduer i dem, til døre, så de kan isoleres. De kan holde sig tørre indeni, når der installeres køleanlæg. Hvis man skal bruge en kølecontainer, man kan skære hele sider af og svejse dem sammen, så man får ekstra store rum og meget mere. Det er nærmest kun fantasien der sætter grænser, så hvis du har en specifik opgave, så tøv ikke med at kontakte dem. På deres hjemmeside www.dc-supply.dk kan du bl.a. finde en god kølecontainer med kølesystem fra Thermo King, og den er oplagt til fx festivaler, hvor man skal transportere og opbevare temperaturfølsomt gods. En kølecontainer kan både fragtes og let tilgås i en festivalsituation.

Salg af container til alle behov

DC-Supply er kendte for ombygning og salg af containere til enormt mange forskellige formål. De er gået kreativt til arbejdet og har nu containerløsninger til mange forespørgsler. Det kan fx være til ophold, så som herberg eller ungdomsboliger, hvor de hurtig kan sætte et effektivt modulbyggeri op med deres smarte containere, hvori der isættes vinduer, døre, isolation, installeres køkkener, senge, og badeværelser og elektricitet. Det kan også være til forskellige industrielle formål så som kølecontainere, som er smarte i forbindelse med transport, eller showroomcontainere, som også er super lette at fragte og transportere og som derfor virkelig er gode til event-formål. Hvis du leder efter salg af container til gode priser, så klik ind på siden og læs mere om de mange projekter, de allerede har lavet. Du vil helt sikkert kunne finde inspiration til, hvordan I sammen kan udvikle en løsning på dine forespørgsler. For salg af container, så er det helt sikkert DC-Supply du skal have fat i.

Comments are closed.