Rügen, Stralsund & Wismar og en tur til Hamburg

Rügen, Stralsund & Wismar og en tur til Hamburg

Er du nysgerrig efter at opleve Tysklands forskellige kanter? Så se nærmere på www.ansrejser.dk. Der har du mulighed for at komme på tur til Rügen, Stralsund & Wismar samt opleve et anderledes Hamburg. Tjek alle destinationerne ud på hjemmesiden og bestil allerede nu.

Rügen, Stralsund & Wismar er altid en oplevelse værd

Klik dig ind på kategorien Tyskland og se nærmere på de mange spændende rejser. Du kan blandt andet komme på turen til Rügen, Stralsund & Wismar. Du får altså mulighed for at opleve Tysklands største ø på denne tur. På denne ø vil du opleve fantastiske strande samt hyggelige små landsbyer. Du kan se nærmere på programmet for denne tur og blive klogere på lige netop hvad du har i vente ved at klikke dig ind på www.ansrejser.dk og se nærmere. Der vil naturligvis være en dansk rejseleder med på turen. Så er du interesseret i at opleve Rügen, Stralsund & Wismar bør du helt sikkert se nærmere på denne tur med Ans Rejser. Se hvilke datoer på hjemmesiden allerede nu.

Et anderledes Hamburg arrangeret af en erfaren rejseleder

Med Ans Rejser får du også mulighed for at opleve et anderledes Hamburg. Du kan se nærmere på turen til Hamburg ved at klikke dig ind på kategorien Tyskland og vælge kategorien et anderledes Hamburg. På denne tur vil du komme til at opleve hjørner af Hamburg du ikke har set før. Blandt andet kommer I til at opleve Fischmarkt, Altona samt Reeperbahn. Så hvis du føler du allerede kender seværdighederne i Hamburg, kunne denne rejse være en god mulighed for at opleve Hamburg på en helt ny måde. Klik dig ind på hjemmesiden og se nærmere på programmet for rejsen. Der kan du desuden se nærmere på de mange andre rejsedestinationer med Ans Rejser. Bestil din næste rejse allerede i dag og forbered dig på helt nye oplevelser i nye hjørner af verden.

Comments are closed.