Rudolph Care og Raunsborg Nordic er to førende brands i hudpleje

Rudolph Care og Raunsborg Nordic er to førende brands i hudpleje

Herhjemme i Danmark har vi mange kvalitetsproducenter af produkter til hudpleje. Raunsborg Nordic og Rudolph Care er blot to aktører på markedet, men også to af de mest innovative og interessante. Du finder et udvalg af deres produkter hos REN velvære, og på deres hjemmeside www.ren-velvaereshop.dk.

Raunsborg Nordic hudplejeprodukter til de bedste priser

Kan man finde hudplejeprodukter, som ikke indeholder skadelige stoffer, men derimod kun naturlige ingredienser? Det kan man i hvert fald, for produkter fra Raunsborg Nordic er baseret på naturlige nordiske planter og lægemidler. Ikke nok med at der ingen skadelige stoffer er i produkterne, så er de også fremstillet af lokale råvarer, så at sige. Raunsborg Nordic Tager nemlig udgangspunkt i den nordiske natur og dens helende helsekræfter. Det er så disse kræfter, som bliver destilleret ned på flaske, og introduceret til danske kvinder og mænd. Raunsborg Nordic er et innovativt hudplejemærke, som har en kompromisløs tilgang til skønhed, og som ikke vil finde sig i skadelige stoffer.

Mere i Rudolph Care hudpleje ved at besøge REN velvære

Meget ligesom Raunsborg, producerer Rudolph Care også produkter frie for skadelige stoffer. Idéen bag Rudolph Care opstod da kvinden bag konceptet blev overrasket over niveauet af unaturlige stoffer i hendes krop under hendes første graviditet. Det er utroligt vigtigt at undgå at komme i kontakt med for mange kemikalier, og det gælder især under en graviditet. Derfor besluttede hun at starte en serie hudplejeprodukter, som ikke havde nogen skadelig effekt på hverken kvinde eller barn. Rudolph Care er dermed en serie af fantastiske produkter, som ikke går på kompromis med noget som helst – hverken sundhed eller skønhed. Rudolph Care er ydermere den eneste serie hos REN velvære, som både har svanemærket og ECOCERT certifikatet, for økologisk kosmetik.

Alt i alt skal du ikke langt ud i verden for at finde hudpleje af bedste kvalitet. Hudpleje er nemlig i fokus herhjemme, og det betyder at din næste hudpleje kan være lokalt produceret og fri for skadelige stoffer.

Comments are closed.