Rejser til Grækenland, Athen og Kreta sælges ved Ansrejser

Rejser til Grækenland, Athen og Kreta sælges ved Ansrejser

Hos Ansrejser sælger de bl.a. rejser til Grækenland, og herunder den skønne græske hovedstad Athen og den lækre græske ferieø Kreta.

Grækenland

Grækenland er et land med masser af historie, og det land hvor det samfund som vi kender i dag, blev grundlagt. De græske tænkere har nemlig lagt grundstenen for både sprog, kultur, uddannelse og politik.
Hvis du er interesseret i at opleve den græske historie, kan du tage til Grækenland med Ansrejser.dk. De arrangerer nemlig forskellige rejser til Grækenland, hvor du har mulighed for at lære mere om historien, kulturen og det græske køkken. Der er mange ting at opleve i Grækenland og ved at bestille en rejse hos www.ansrejser.dk, kan du få en fantastisk oplevelse.

Athen

Athen er Grækenlands hovedstad og største by. Det er også den by i verden, hvor historien kan spores tilbage mere end 3.000 år. Med de kulturelle bedrifter Athen opnåede, var det den vigtigste by i det græske antikken. Hvis du gerne vil opleve byen, hvor grundlaget for den moderne verden blev skabt, kan du tage ind forbi www.ansrejser.dk, hvor du kan bestille en rejse til den græske hovedstad. Du kan opleve mange ting i det farverige Athen, som er en by i udvikling. Med Ansrejser.dk kan du komme til at opleve Olympia i Athen, som er hjemstedet for de Olympiske Lege.

Kreta

Kreta er Grækenlands største ø, og ifølge den græske mytologi er det fødestedet for den øverste gud, Zeus. På øen kan du se det storslåede palads Knossos, som er en af de mange ting du kan opleve på Kreta. Hvis du er interesseret i natur, er der mulighed for at se Samaria-kløften, som ligger ved de hvide bjerge. Kreta virker som en græsk ø, men blev først en del af Grækenland i 1913, og du vil derfor kunne opleve en lidt anden kultur, end der er i resten af Grækenland.
Hvis du ønsker at komme til Kreta, kan du bestille en tur hos www.ansrejser.dk.

Comments are closed.