Polerede sten, natursten, tarotkort m.m. hos københavnske Tessies

Polerede sten, natursten, tarotkort m.m. hos københavnske Tessies

Tessies er din spirituelle webshop, der leverer naturlige sten, drømmefangere og tarotkort. Du kan købe halskæder med sten, englekort osv. online.

Flotte sten og krystaller – stort udvalg!

Køb sten i forskellige farver. Tessies tilbyder celestine, lepidolit m.m. online. Ametyst såvel som malakit er populære valg. Bestil orgonit, agat, geode og jaspis. På tessies.dk sælges også naturlige sten som snekvarts, hypersten, vandsafir og jade. Læs om deres spirituelle egenskaber online. De er også et perfekt pyntende element til reolen eller vindueskarmen. Den københavnske butik sælger også videre til resten af landet via deres webshop, så alle har adgang til det kæmpe udvalg af natursten. Du er ligeledes velkommen til at spørge dem til råds, hvis du vil vide mere om enkelte eller flere sten.

Leder du efter tarotkort eller englekort?

Bestil tarotkort i smukke design. Englekort siges at kunne spå ind i fremtiden og hjælpe med livets store beslutninger. Både tarotkort såvel som englekort er smukke at se på. Man får måske også lyst til at tage dem frem, når den nærmeste ven kommer på besøg. Hos tessies.dk finder du englekort inkl. Lysets Vogtere, Livets Visdom og Oracle of the Unicorns. Bestil også unikke poser til tarotkort, hvor de blandes i og trækkes fra. Webshoppen fører nogle forskellige tematiske design inkl. klassiske tarotkort og modeller med fairy-tema. Hos Tessies er du garanteret tarotkort i solide materialer og høj kvalitet. Foruden sten og tarotkort finder du også drømmefangere som dem fra indiansk mytologi. De har et hul, hvor de gode drømme kan sive igennem, og en fjer, som blokerer for de dårlige drømme. Du kommer måske også til at være interesseret i udvalget af halskæder med sten. Bestil f.eks. halskæder med englesten, havperler m.fl. Yderligere finder du et flot katalog inden for Feng Shui og kinesiske stjernetegn. Køb også japansk røgelse og duftlamper samt penduler, polerede sten etc. De byder dig også hjerteligt velkommen til den spirituelle butik i København.

Comments are closed.