Oplev et klassisk flodkrydstogt på Rhinen & Mosel, og kig også på muligheden for en Nordkap rejse

Oplev et klassisk flodkrydstogt på Rhinen & Mosel, og kig også på muligheden for en Nordkap rejse

Et flodkrydstogt på Rhinen & Mosel tilbyder masser af spændende og unikke oplevelser, der kommer til at blive husket resten af livet. Det samme kan man vist også roligt sige om en tur til Nordkap.

Ans Rejser

Prøv at se denne unikke mulighed for et flodkrydstogt på Rhinen & Mosel

Der er noget helt specielt ved at sejle ligeså stille hen ad en flod. Det kan på ingen måde sammenlignes med en original krydstogtsoplevelse på det åbne hav. På et flodkrydstogt på Rhinen & Mosel er der hele tiden noget at beskue, når man bevæger sig forbi de charmerende byer og det enestående og romantiske landskab. Et flodkrydstogt på Rhinen & Mosel fra Ans Rejser gør det muligt at opleve disse to famøse floder på samme rejse. Man kommer forbi stejle klipper, befæstede borge og vinmarker. Der er derfor en god alsidighed i landskabet, som man simpelthen bare bliver nødt til at opleve. Et flodkrydstogt på Rhinen & Mosel hos Ans Rejser er en rejse, hvor der er tænkt på alle detaljerne, så du kan nyde de seks dage endnu mere. Der køres i bus frem til starten af sejleturen, og der er naturligvis kahyt på rejsen med flere valgmuligheder og priser.

Der er flere Nordkap rejser med unikke perspektiver hos Ans Rejser

Ønsker du at komme til Nordkap – midnatssolens land? Denne rejse hos Ans Rejser tager dig op mod nord. Se en del af Skandinavien, der er meget anderledes i forhold til Danmark og de tættere befolkede egne af Norge af Sverige. Denne Nordkap ferie byder på Botniske bugt, Umeå, Magerøya, Polarcirklen og mange andre egne. Det er en tur på 11 dage, der inkluderer måltider, transport osv. Se den komplette plan online, hvis du ønsker en fænomenal tur til Nordkap. Der er også andre Nordkap rejser, der tilbydes på www.ansrejser.dk.

Bestil en rejse til Nordkap, og se uforglemmelige landskaber og masser af kultur. Hos Ans Rejser kan du også med fordel bestille et flodkrydstogt på Rhinen & Mosel, der er en samlet rejse med styr på alle detaljerne.

Comments are closed.