Online forhandler af Snoezel sanserum og børnegarderober til børneinstitutioner

Online forhandler af Snoezel sanserum og børnegarderober til børneinstitutioner

Den danske virksomhed Ran-Play har siden 1986 produceret og forhandlet specialbyggede redskaber og udstyr til børn og voksne. I de følgende afsnit kan du blive meget klogere på den populære virksomhed og et par af dens produkter: Børnegarderobe og Snoezel. Alternativt kan du allerede nu klikke ind på deres brugervenlige hjemmeside, ranplay.dk.

Robust børnegarderobe

Det siger sig selv, at børneinstitutioner selvfølgelig har brug for gode, robuste og praktiske garderober. Men en garderobe er ikke bare en garderobe, og det er de heldigvis også klar over hos Ran-Play, hvor du kan købe en kvalitetssikret børnegarderobe. Med en børnegarderobe fra Ran-Play får du et super opbevaringssystem, som er nemt og overskueligt for både børn og voksne på institutionen. Deres børnegarderobe er designet således, at børnene får deres helt eget personlige rum i garderoben, hvilket ikke kun er enormt praktisk, men også skaber stor glæde hos det enkelte barn. Men en børnegarderobe fra den danske producent er også blevet populært blandt mange børnehaver, fritidshjem osv., fordi de er danskproducerede og fremstillet i miljøvenlige materialer. Derudover vil du med børnegarderober fra Ran-Play også opleve, at de kan tilpasses efter lige præcis dine behov. Således er der mange muligheder for farver, sokler og indretning.

Snoezel sanserum

Uanset om du har stødt på Snoezel før eller ej, så kan alle vidst hurtigt blive enige om, at det er et mærkværdigt ord. Snoezel er sammentrækning af de to hollandske ord ”snuffelen”, der betyder ”at snuse” og ”dozelen”, der betyder ”at døse”. Og den hollandske forbindelse til Snoezel stopper da heller ikke her. For Snoezel er en hollandsk opfindelse, der bedst kan beskrives som et sanserum. Det er en stor succes blandt institutioner landet over, og hvis du kunne tænke dig at høre mere om det populære sanserum, skal du endelig ikke tøve med at kontakte det venlige, kompetente og hjælpsomme personale hos Ran-Play. De besvarer nemlig hellere end gerne dine spørgsmål.

Så hvorfor ikke købe en børnegarderobe eller Snoezel fra Ran-Play allerede i dag? Det kan i hvert fald varmt anbefales.

Comments are closed.