Online forhandler af personlige fotokalendere og fotobøger

Online forhandler af personlige fotokalendere og fotobøger

Måske har du allerede leget med tanken om at lave din helt egen fotobog. Eller måske har du set en sjov, personlig og misundelsesværdig fotokalender hængende hjemme hos en ven. Hos Dinfotobog kan du både designe unikke fotobøger og fotokalendere. Begge er nemme og sjove at lave, og i det følgende kan du læse lidt mere om hvordan og hvorledes.

Unikke fotokalendere

Alt afhængigt af hvad du skal bruge din kalender til, kan du få fotokalendere på dinfotobog.dk, der passer til dine behov. For eksempel styrer du helt selv, hvor meget information (fx fødselsdage og mærkedage) du har lyst til at skrive ind. Har du blot brug for en kalender, hvor du kan se og overskue alle årets dage på én gang, kan du få det hos Dinfotobog. Men hvis du synes, at det er sjovt med fotokalendere, hvor man kan bladre igennem de tolv måneder med tolv forskellige billeder, så har Dinfotobog rigtig mange muligheder. Du kan vælge imellem flere forskellige størrelser og formater. Alt du skal gøre, er at vælge den du bedst kan lide og derefter vælge dine yndlingsbilleder og notere familiens fødselsdage.

Design din egen fotobog

Ligesom med fotokalendere er det også både sjovt og simpelt at lave din nye fotobog på dinfotobog.dk. Men skulle du alligevel støde på problemer eller have spørgsmål, tilbyder Dinfotobog kundeservice alle ugens dage. Du laver selv din fotobog i et nemt og overskueligt designværktøj, hvor du kan ændre på billedstørrelse, lave forside og bruge mange sjove effekter m.m. På den måde kan din fotobog blive lige præcis, som du vil have den: Unik, personlig og rigtig smuk. Dinfotobog gør en dyd ud af, at dine personlige minder bliver præsenteret i den kvalitet, som de fortjener. Derfor bliver din fotobog udelukkende lavet ud af de bedste materialer, hvis du bestiller den fra dinfotobog.dk.

Så klik ind på hjemmesiden i dag og oplev glæden ved at få dine bedste billeder foreviget som fotokalendere eller fotobøger.

Comments are closed.